Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "**ASI~KIZ**"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 11.01.2010, 02:24

ULKELERDEN KATILIM ?

SELAM ARKADASLAR.KAFAMI KARISTIRAN VE ACIL OLARAK CEVAPLANMASINI ISTEDIGIM BIR SORU VAR.DIYELIMKI BIR RADYOYA BIR PROGRAM YUKLUYORSUN VE O RADYOYA GIREN DINLEYICILERI O PROGRAMLA HANGI ULKEDEN KATILDIKLARINI OGRENIYORSUN.YADKAC KISI MESELA ALMANYADAN VE KAC KISI TR DEN.BU SADECE SABIT BIR RADYO ICIN GECERLI.SORACAGIM SUKI DIYELIMKI BEN BIRINI ARIYORUM KI ARIYORUM ZATEN:) RADYO RADYO BULMAK ZOR.OYLE BIR PROGRAM YOKMUKI PC YE YUKLEYIP VE HANGI RADYOYA GIRIYORSAN O RADYODAKI DINLEYICILERIN HANGI ULKEDEN KATILDIKLARINI OGRENEBILELIM? YADA ONA BENZER BIRSEY ,KISIYI BULMAK ADINA ? :book: :blink1: :cry:

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 11.01.2010, 02:38

**ASI~KIZ**,

biçokkez cevaplandı konu başlığı açmadan önce arama butonunu kullanmalısınız

aradığınız cevabı linkte bulabilirsiniz

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=15034

• Konuyu başlatan "**ASI~KIZ**"

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 12.01.2010, 01:51

Alıntı sahibi ""beratcan""

**ASI~KIZ**,

biçokkez cevaplandı konu başlığı açmadan önce arama butonunu kullanmalısınız

aradığınız cevabı linkte bulabilirsiniz

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=15034

SORUMUN CVPLARI ONLAR DEGIL!!! HERHANGI BIR RADYOYA GIRIPTE HANGI ULKEDEN KATILDIKLARINI OGRENEBILECEGIMIZ BIR PRGRAM SORDUM.SABIT BIR RADYOYA PRG EKLEYIP OGRENMEYI ZATEN BILIYORUM.TSK...