Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm sizden bir isteğim olacak bana d.j yazısı yapabilirmisiniz
slm bana 2 tane d.j yazısı lazım birisi d.j bebeğim birisi d.j dayı yapabilirseniz çok sevinirim şimdiden tşkr ederim
slm banada farkli
dj isilay
dj alkan
dj gany
yapabilirmisin
DJ _€FSAN€ YAZAR MISIN TSK LER KIRMIZI BEYAZ LÜTFEN OLURSA SEVİNİRRİM
slmm kardes kolay gelsin sana DJ RAMCO YAZARMİSİN YANAR DÖNER OLANLARDAN SANA ZAHMET
slmm tsklerr emeklerinize sağlıkk mümkünse birde hamido 24 dj yazisi istiyorum cokkkk tsklerrrrrr.başarılarınızn devamını dilerim. :olee:
mümkünse dj volvo 495 yaparsanız
dj ismi rica edecektim bende mümkünse By K@RGIN diye bi kac renk olursa cok sevinirim simdiden cok tskler
mrb...baNa sadece
HaTicé
Yazarsanız Çok sevinecemmm
SELAM
dj gebzeli rica etsem bnde
sımdıden tskler degısık bı kac tane olursa
slm kardeş şimdiden emeklerin için teşekkür ediyorum
eğer mümkünse
bir kaç dj ismi istiyorum yardımcı olursan minnettar kalırım
dj*ayberk
dj*dilos
dj*asya
dj*gulay
dj*sirin
dj*demet
bu isimlerin herbiri için bir kaç değişik yazı şekli olsa çok makbule geçer saygılar.
slm bende dj deli kız dj dalga dj ibo dj ekin rica edebilirmiyimm
[marq=down]ellerine saglık alakaa hepside cok güzel olmus baya bi yorulmussun :thx:[/marq]
BENDE ISTIYORUM CILGINAVCI03 OLARAK HAREKETLI DJISMI OLSUN LUTFEN TESEKURLEWR
slm, mümkünse benim icin de hasret~im sizlerle yazisi yazabilirmisiniz renkleri acik sari gri beyaz olsun ltf emegi gecen herkese simdiden cok tskler ellerinize saglik byeee
hasret~im yazisi yagmur yada yildizli olabilirse cok memnun olurum tskler byeee
SLM
BENIMDE SIZLERDEN BIR RICAM VAR BANADA DJ IZMIRLI YAZABILIRMISINIZ BI KACTANE SIMDIDEN TSK EDERIM EMEGGINIZE SAGLIK
slm bende erol ve filiz ismi birkactane rica etsem tskler emegnize saglik simdiden