Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selamlar kardess senden dj ayse sizlerle yaparsan sevinirim BİDE DJ AZERİ GÜZELİ SİZLERLE OLURSA TSK EDERİMM İYİ CALİSMALAR
ÇOK TSK LERR İİSMLER İÇİNN EMEGİNE SAGLIK KARDESİMM
EMEGINE SAGLIKK GUZELL DJ YAZILARII
dj katlan dj esma dj zeyno dj yakamoz yeni şekillerden ve 100 kb ı gemeyecek şekilde ltf Dj böcük ve D j hazalımm
slm bende istekde bulunacaktım dj dilara sizlerle ve dj gönül sizlerle yazarmısın birkaç renkte şimdiden tşk ederim :mektup:
alata çok tşk ederim yazdigin için ama ben bu dj yazisin flatcasttaki radyoya nasıl eklebilirm bana yaradımcı olabilirmiziniz
ALAKA KARDEŞİM ÇOK ÇOK TŞK ETTİM ELLERİNE SAĞLIK
slm DJ ADEM SİZLERLE DJ SUSKUNLA DAMARLI SAATLER değişik renklerde tazarsanız çok memnun olurum en kısa zamanda olursa sevinirim şimdiden tşk ettim kolay gelsin
slm ben bir radyo kurucusuyum dj isimleri isteyecem mümkünse
ydolaylarfm
dj nizam dj cambaz dj asikız dj superisi dj asabi dj erhanefe dj kaan
dj 03 visales dj ceren
şimdiden emeğine ze sağlık teşekkür ederim
merhaba alaka bende rica etsem bikac tane DJ ELMAS .
HüZüNLü_GuRBeT degisik renklerde ala bilirmiyim huzunlu gurbetin dj yazisi olmasin mumkunse simddiden cok tskler :harika:
DJ ERCAN YAZARMISIN KARDESİM BIDE damarcifm.yiz.biz bide 40_DAMARCIYZ_40 yazarsan cok mo olurum onur kardes simdiden tsk ederim
SLMM BEN GÜLSEN BENDE BIR KAÇTANE DJ ISMI RICA EDEBILIRMIYIM.YAPARSANIZ DJ ISMIM. DJ MELEGIM SIZLERLE OLURSA SEVINIRIM.RENK KIRMIZI SARI VE BEYAZ SIMDIDEN TSKLER
slm bi kactanede DJ ERCAN bide 40_DAMARCIYZ_40 BIDE damarcifm.yiz.biz yaparsani cok mo olurum simdiden tsk ederim