Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
sagol onur abi elin ekolun ayugrenigene saglik super olmuss.. :mucuk: :sevgi:
slm iyi günler ben istekde bulunacaktım dj dilara sizlerle bir kaç renkte olsun lft şimdiden tşk ederim :mektup:
onur tskr gifler için.emegine saglik.cok marafli olluyom ama fıstık fm yzsısınız bide mavisi lzm.FISTIK FM.HOS GELDİNİZ YAZARSANIZ TSKR.YİNE SİYAH FON ÜZERİNE LTF.
vermiş oldugun emege saglik onur iyi varsin
Selamlar, iyi akşamlar, ben bir kaç dj ismi istiyorum ama mümkünse. aşağıda yazdıklarımdan bir kaç renk ve çeşit olursa sevinirim

Şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim :thanks:
DJ NERGİS
DJ GELİNCİK
DJ KADEM
DJ TAHSİN
DJ MELEK
DJ NENE HATUN
SAİR ZEYNEL PARMAKSIZ
slm onur çok teşkklr herşey için tekrardn senden ricam olcak Dj Harbi Kız.. Dj Harbi Kız Sizlerle..Dj Harbi Kızla Damara Devam...Dj Melek.. Dj Cimcimeye Hoşgeldiniz...Dj Fadime..Dj Fadimeyle Karadeniz Esintileri... hepsini bir kaç farklı renk ve çeşitlerde olursa memnun olurum elaya yaptıgınız renkl harektli yzılar hoş olmuş onlardanda yaparsnız memnun olurum sizi yorcam ama
slm onur abi rica ettsem birde
X_GECELER
yaparmisin ?? kirmizi renkten tskler simdiden kolay gelsin..
ve Dj_SELO
Dj_SELO_Sizlerle
rica ettsem cok tskler...
DJ KARCİCEGİM YAZARMISIN ONUR KARDESİM
DJ ERCAN YAZARMISIN ONUR KARDESİM BIDE damarcifm.yiz.biz bide 40_DAMARCIYZ_40 yazarsan cok mo olurum onur kardes simdiden tsk ederim :lol: :lol:
slm onur topragim bende denizlidenim.Benim ricam vardi sanirsam gormedin.
dj_türkiye_sevd@lisi ve eylül çiçegi fm 3D yazarsan cok sevinirim simdiden tesekkurler.Kolay gelsin...selamlar
slm onur bey biz isim yazdırmiştik fatoş 6116 dj fatoş dj fatoş 6116 yazilarin boyutu 100 büyük oldugu için alamadik rica etsek 100 den küçük yaza bilirmisiniz kirmizi sari ve gümüş renkler olursa seviniriz tskkk emeginize saygi
selam onur ben aysila senden dj ~***~HayaL~***~ sizlerle yazarmisiniz. değişik renklrde ve hareketli olursa sevinirim. selamlar kolay gelsin. şlimdiden cok teşekkürler.Bekleriz radyomuza....
ONUR KARDESİM BİRDE DJ BASAK YAZARMISIN BİRDE NAZARBONCUUMFM YAZARSAN COK SEVİNİRİİM TSKLER
slm sızden rıcam djasi kral yazızından bırkactane degisik vedegisik renklerde yazarsanız memnun olurum simdiden tesekkürler saygılarımla
slm onurbey sizden ricam dj asi kral yazısı istiyorum mümkünmü bırkac cesıt degisik renklerde olursa cok memnun olurum tsk ediyorum basarılarınızın devamını diliyorum saygılarımla
:sevgi: