Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
merhaba bana yazdiginiz dj ismi icin tsk ederim. herkes cok begendi.
ve onlarda istyiyorlar. elinize saglik. biliyorum cok yogunsunuz . ama 3 isteğim daha olacak 1- DJ Narin (yesil renkli )2- DJ coko (kirmizi Renkli) 3- Dj Undisputed (Mavi Renkli) olursa cok sevinirim.
tekrar tesekkürler. kolay gelsin
bana yazmis oldugunuz dj ismi icin öncelikle tesekkürler. cok güzel olmus. herkes cok begendi.bir istegim daha olacak daha dogrusu üc tane

))
rica etsem DJ NARİN (YESİL RENKTE)
DJ COKO(kIRMIZI RENKTE)
DJ UNDİSPUTED(mavi renk)
DEGİSİK RENK VE SEKİLLERDE OLURSA SEVİNİRİM
COKKK COK TSK EDIYORUM ONURRRR
cokcokkkkkkkkkkkkkkkkkk ama cokkkkkkkkkkkk TESEKKÜR EDIYORUM ELLERINIZE SAGLIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :thx: :thx: :thx:
onur kardeşim haraketli harakaetli rennkleri deişiyir yeşil kirmizi sari turuncu gibi renklere geçiyor senden ricam deişk renklere geçen bii gifin üzerine ömer sizlerle yazabilirsen temaya çok uyum saglayacak isim rengi yeşil tonlu olabilirmi tesekürler
Slm ****ONUR*****, bende bi rica da bulunmak isdiyorum. Banada Atasu_Fm_Lutfi Sizlerle ve nazim_61 sizlerle ve Gurbetten Silaya ve Ismail Sizlerle yazarsaniz bunlar mavi ve bordo renkleri olursa cok memnun olurum mumkunse dalgali olsun ve tek hiza donmesinler .. Simdiden Cok Tsk ederim Ellerinize Saglik .. :a5:
tesekurler onur kardes eline salik allah razi olsun
cok cok sgol
merhaba dj yazılarınıza baktımda çok güzeller hepsi bende dj mavis renkler mavi kırmızı pembe beyaz dj levent turuncu olursa dönen olabilir şekli size bırakıyorum şimdiden tşkler
gifler süper ellerinize saglık...Banada ANGEL FM, DJ SeRKaN yazarmısınız simdiden tesekkürler arkadaslar..
slm onur kardes sizden dj selcan bide dj selcan sizlere yazarsan sevinirim kardes .a.e.oll.simdiden tşkler
çooooooooooooooook tşk ederımmmmmmm :olee:
hepsı harıkaaaaaaaaaaaaaa emeklerıne saglık :h050: :h050: :h050: :h050:
slm günaydinlar onur kardesim nasilsin umarim iyisindir senden ricam olucakti yaparsan sevinirim
DJ LİLYUM
DJ LİLYUM SİZLERLE
LİLYUM
DJ ZEYNO
DJ ZEYNO SİZLERLE
ZEYNO
BÖYLE YAZARSAN DEGİSİK RENKLERDE SEVİNİRİM SİMDİKTEN EMEGİNE SAGLİK KARDESİM A.E.O K.İ.B
Slm Banada By VuRGuN Olarak Yaparmısın zahmet olmassa şekilli olabilirmi?
Birde sitemin adresini yapmanızı isticektim sitemin adresi www.bursagiresungenclik.tr.gg
slm onur kardes sizden dj selcan bide dj selcan sizlere yazarsan sevinirim kardes .a.e.oll.simdiden tşkler
UZAYLI 64UZAYLI 64