öcelikle bu harika calışmlar için ellerine sağlık emeğine sağlık arkdaşım hepsi bir birinden güzel olmuş benim içinde değişk reklerde yazarsan ve benide bilgilendirisen cok mutlu olurum Edit@hotmail.com
değişik şekilve renklerde olursan sevinirim olmasda canın sağolsun çünkü benim gibi bir dürü isteyen var şimdidebn teşkürler
dj gazi
slm isom abicim sizden bir istekte bulunsam yan Rica!!!!!
*DJ_Saljim*
DJ_Saljim Ile MÜzik Saatleri
*DJ_Mergim_Novakli*
bu isimlerde diesik renkler ve de deisik sekilerde yaparsan memnun olurum bir de döner sekilde ISOM abi
slm iso kardes ben burda acemiyim ama yazilarini takip ediyorum süpersin banada yaparmisin? hareketli sekillerdee soyle renkli renkli dj sessiz fırtın@m dj tatlı cadı dj ömer dj seren dj gul dj gül güzeli dj noww simdiden cok teskler ins ebati 100 den ufak olurD allah kolaylik versin
slm arkadaşlar.sizlerden 2 yane dj isimleri rica ediyorum. gülengül ve aygül. beyaz kırmızı yukardan aşagıya ve yan olarak. şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler
slm arkadaslar sizden bir istekte bulunsam yan Rica!!!!!
*DJ_Saljim*
DJ_Saljim Ile MÜzik Saatleri Sizlerle
*DJ_Mergim_Novakli*
bu isimlerde diesik renkler ve de deisik sekilerde yaparsan memnun olurum bir de döner sekilde ISOM abi
ISOM, slm abiii bende dj isimleri istedim ama henüz yazilmamis acaba bi bilgi verirmisin ne zaman yazilir ve ben nasil haberdar olurum simdiden tskler iyi calismalar
slm emeginize saglik paylasimlariniz çok güzel. rica etsem bana da DJ ABLA ,DJ SANDREA, DJ BEYAZ SÖR , DJ DENIZ çeşitli sekşllerle yaparsaniz sevinirim şimdiden çok tskler
slm emeginize saglik paylasimlariniz çok güzel. rica etsem bana da DJ ABLA ,DJ SANDREA, DJ BEYAZ SÖR , DJ DENIZ çeşitli sekşllerle yaparsaniz sevinirim şimdiden çok tskler