Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
41gebzeli, Ricalar iyi yayınlar
bana bır konuda daha yardımcı olurmusunuz
radyoda vıdeo nasıl yaparım ayarlarını canlı camda görüşme yardımcı olurmusun
41gebzeli, ayar bölümü (arka plan) gecitiniz zaman sirasiyla
İnsert- onun hizasindaki Video yazan yere tiklarsan videolu yayina gecebilirsin
arkadaşlar user total aktarılmıyor ama nasıl aktarabiliriz. Burda arkadaşımızın biri anlatmış resimlerle fakat aynısını yaptığım halde bi türlü totali aktarmıyor
alemciler,
bu başlığı oku ----> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=39615#39615
aynı bölümde iki adet radyo açmalısın ve bu işlemi yaparken radyonuz kapalı olması gerektiği belirtilmilş verdiğim linkte
selam arkadasalr ben burd a oldukca yeniyim
ama tek bir sorum var baslik da acmadim ...benim bir flatcast sorumlusuna ulasmam gerekiyor
ama nasil yapacagim bilmiyorum yardimci olurmusunuz rica ediyorum tsk ederim simdiden
selam arkadasalr ben burd a oldukca yeniyim
ama tek bir sorum var baslik da acmadim ...benim bir flatcast sorumlusuna ulasmam gerekiyor
ama nasil yapacagim bilmiyorum yardimci olurmusunuz rica ediyorum tsk ederim simdiden
info@flatcast.com <-- ingilizce veya almanca biliyorsan burdan ulasabilirsin
sorununu burda söylemessen nasıl çözeeğiz ??
SLm canom yaRinimSin ben fLatcaSt müdüR yardimciSi fuest 21234642
Sorununu yazaRmiSin
Flatcast F5
Arkadaşlar Flatcast en son sürümü olan 4.16 nın beta versiyonunu çıkarmış bulunmakta. Radyo adminlerinin ya da dj arkadaşların yeni sürüme geçmeleri için şu küçük işlemleri yapmaları gerekiyor.
Edit:
SaSord,
biz f5.2 ye geçtik 4.16 sürümü komple kalktı kalkacak sen hangi sürümden bahsediyosun ???
selamlar benim kendi radyomuzdada flatcast wizzard gelip yayin almak istedigimizde sid ve sifreleme kisminin önünde
engellemer var neden yopuyor anlamadim yeni sistemi yükle pc de yardimci olursaniz sevinirim ayrica modemimde portlarim açik
selamlar benim kendi radyomuzdada flatcast wizzard gelip yayin almak istedigimizde sid ve sifreleme kisminin önünde
engellemer var neden yopuyor anlamadim yeni sistemi yükle pc de yardimci olursaniz sevinirim ayrica modemimde portlarim açik
flatcast
css calismalari yapiyor, bazi araclarda (eger daha düzelmediyse) hatalar oluyor, Firefox 3 ve IE 8 de pek hata yok, onlardan birini kullan.
Flatcast F5
Arkadaşlar Flatcast en son sürümü olan 4.16 nın beta versiyonunu çıkarmış bulunmakta. Radyo adminlerinin ya da dj arkadaşların yeni sürüme geçmeleri için şu küçük işlemleri yapmaları gerekiyor.
Edit:
Re: Flatcast F5
Arkadaşlar Flatcast en son sürümü olan 4.16 nın beta versiyonunu çıkarmış bulunmakta.
burdaki başlığı oku
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=24552
:wallb: arkadaşlar yeni sürümde expert mode'a nasıl geçiş yuapabiliyoruz. F5 kullanıyorum. bi tüğrlü expert mode'a geçemedim. gerçekten çıldırmak üzereyim !! :wallb:
onunn yeni ismi Designer Tool..
Arkadaşlar Merhaba Yardımınıza ihtiyacım var
Dj Panel Sayfasında şarkının ileriye giden süresini gösteriyor fakat ileri giden sürenin üstündeki şarkının bitiş zamanını göstermiyor sıfır olrak kalıyor, ve şarkılar otomatik devam etmiyor ben başla diyince başlıyor, şarkı gecişleride otomatik olmuyor yardımını rica ediyorum??
Neden olabilir yardımlarınızı rica ediyorum???
DRİLL,
Flatcast F5 sürümlerindemi bu sorun oluyor?
DRİLL,
Flatcast F5 sürümlerindemi bu sorun oluyor?
Dj panel v2 programında yardımcı olucak bile birisi yok mu??*