Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selam kardes bana dj sahin dj cafo dj gizem dj nurcan
yaparsan sevinirim tsklerselam kardes bana dj sahin dj cafo dj gizem dj nurcan
yaparsan sevinirim tskler
emeginize saglik hepsi birbirinden güzel olmus.bende 5 numaralidan rica edebilirmiyim ANGEL yazarsaniz senivirim dj yazisi olmasin basinda ltfn.simdiden çok tskler....
YAVFFFF ABII BANADA BASKENTIN SESi VEYA UHUD~DAGI VEYA FATiH DİYE YAZARSAN COK AMA COK SEVINIRIM..YAPSANDA YAPMASANDA ALLAH SENDEN RAZI OLSUNN KOLAY GELSIN ABI SANA EMEGİNE YUREGINE SAGLIK...BANA DA ÖGRETSEN ABİ NASIL YAPILACAGINI SANA ZAHMET
YAVFFFF ABII BANADA BASKENTIN SESi VEYA UHUD~DAGI VEYA FATiH DİYE YAZARSAN COK AMA COK SEVINIRIM..YAPSANDA YAPMASANDA ALLAH SENDEN RAZI OLSUNN KOLAY GELSIN ABI SANA EMEGİNE YUREGINE SAGLIK...BANA DA ÖGRETSEN ABİ NASIL YAPILACAGINI SANA ZAHMET
YAVFFFF ABII BANADA BASKENTIN SESi VEYA UHUD~DAGI VEYA FATiH DİYE YAZARSAN COK AMA COK SEVINIRIM..YAPSANDA YAPMASANDA ALLAH SENDEN RAZI OLSUNN KOLAY GELSIN ABI SANA EMEGİNE YUREGINE SAGLIK...BANA DA ÖGRETSEN ABİ NASIL YAPILACAGINI SANA ZAHMETYAVFFFF ABII BANADA BASKENTIN SESi VEYA UHUD~DAGI VEYA FATiH DİYE YAZARSAN COK AMA COK SEVINIRIM..YAPSANDA YAPMASANDA ALLAH SENDEN RAZI OLSUNN KOLAY GELSIN ABI SANA EMEGİNE YUREGINE SAGLIK...BANA DA ÖGRETSEN ABİ NASIL YAPILACAGINI SANA ZAHMET
Gelişmiş editöre geç
Slm İsom adresinizi yeni bulabildim.Sizden bir dj ismi yazmanızı rica edebilirmiyim.Eger DJ VONALI ve DJ VONALI SİZLERLE yazılarını değişik şekillerde yazıp gönderirseniz size minettar kalırım. Şimdiden çok teşekkür ederim. Harika işler yapmışsınız ellerinize saglık. saglıcaklakalın a.e olun