VE ÜZERİNİ MASA ÜSTÜNDEN TIKLADIM.AÇ YAZISI CIKTI AÇI TIKLADIM ŞU UYARI YAZISI KARSIMA CIKTI.(( Yükseltilecek olan ürün bulunmadıgından veya yükseltme ek programı,programın farklı bir sürümü için oldugundan yükseltme ek ürünü Windows İnstaller hizmeti tarafından yüklenemıyor.Yükseltilecek olan ürünün bilgisayarınız da bulundugundan ve dogru yükseltme ek Ürünü kullandıgınızdan emin olun )) YAZISI YAZIYORDU TAMAM MI TIKLADIM.O YANI BUNU SÖYLEYEN BU UYARIYI YAPAN PROGRAM HALEN MASA ÜSTÜNDE DURUYOR SIMDI BUNU MASA ÜZERİNDEN SİLEYİM Mİ YOKSA TEMA YAPIP VEYA OLUSTURMAK İÇİN BU PROGRAMI NASIL KULLANACAGIM.?DENIZ KARDES..
veriğin linkler ps3 ün ful cracklanmış linkler olduğu için editledim
ama neden okadar part olduğunuda açıklayım
1.partan itibaren tüm partları indirdikten sonra birinci parta tıklayıp çıkart dediğinz zaman ps3 ün tüm kurulum ve crack dosyaları bilgisayarınza çıkmış olur exe dosyasına tıkladığınızdak kurulum yapabilirsiniz
normlade ps3 ün dosya boyutu 540 mb tır burdaki szin verdiğinz link crackli olduğu için 1.2 gb
Allaturkaa forumunda carckli ve seriali olan programaların verilemsi yasaktır
birol19, bu forumda bunu indiremezsiniz, http://www.adobe.com/uk/downloads/ bu adresten deneme versiyonunu indirebilirsin, onun haricinde googlede arama yap, portable cs3 extended diye arama yap, bulur indirebilirsin..