Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SITENIZE GIRIS INTRO
arkadaslar on izlemedeki samsunfm amblemi hosgeldiniz olarak degiştirilmiştir
.~*~Kr@L~*~ belirtilen dosyaları ekledi:
kardes gırıs ıntron guzel ben bunu ındexe nasıl koyucam ve radyomun adını yazabılırmısın sana zahmet
sevdalıyuregimfm
kardes gırıs ıntron guzel ben bunu ındexe nasıl koyucam ve radyomun adını yazabılırmısın sana zahmet
sevdalıyuregimfm
buyur radyonun adı kullandıgın sıtenın ne oldugunu yazarsan yardımcı olacak arkadaslarımız bulunur hangı sıteden kullanıyosun mynet.blogcu.trgg
blogcu sıtesine kullanıcı adınla gırıs yaptıktan sonra sırasıyla sablon yonetımi>>>>sablonunu duzenleyın secenegıne tıkla html kodlarını goreceksın
NOT: BLOGCU SITELERINDE ALT SAYFA UYGULANMIYO BU INTRO ICIN YEDEK BI SITE GEREKIR
selam sohbet sitemin radyosunu dinlemek isteyen arkadaslara link vercem ilgilenen varsa lutfen irtibata gecsin benle tsk ederim
leonx42 ,
Eger amacin reklam ise yanlis yerlere yaziyorsun
Burayi bi oku :Burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=13368
amacım reklam degılde yardımcı olsanız
Hangi konuda yardım istiyorsan ben anlamadım site veya indexle ilgilimi yoksa sorunun herneyse açık şekilde yazarsan yardımcı olabiliriz
sohbet kanalimin radyo linkini vermek
Öyleyse yukarıda Harry sana link verdi orayı oku başvuru yap onaylanınca her gün ilan verebilirsin sitene her gün ziyaretçi davet edebilirsin.
Re: SITENIZE GIRIS INTRO
arkadaslar on izlemedeki samsunfm amblemi hosgeldiniz olarak degiştirilmiştir
Tskler elleine saglik :up:
TSK LER KRAL eline saglik
.~*~Kr@L~*~ , paylasimin için tesekkürler
~*~Kral~*~ emegıne saglık kanka