Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "*.*.*GUNES*.*.*"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 13.11.2009, 13:01

@ MAVİ HAYAL @

O^o Mavi bir düştü , olmalıydı , uçsuz bucaksız uçmalıydım o uçakta

O^o Al beni yanına , gölgende olsa , sensiz bir hayat toprakta

O^o Vakit doldu artık , uçak maviliğinde benide bekle , gözümü açtığımda seni bulayım , sonsuzlukta

O^o İncecik bir ip , uzanan yollarda saçların , zambaklar açarken , taşıyabilicekmiyim yüreğimde

O^o Hayatta bir defa yaşanırdı , tüm herşey , kolaymıydı gitmek , ayrılmak , varolmamış saymaksa basitdi...

O^o Ağlamakmı , sana öyle geliyor , onlar göz pınarları kuruyan , yok ettiğin sen , dünyamızsa yaşanmıyanlardı

O^o Yanlızlığında kaybolmak , yok artık öyle ! bulut olmak evet , saatlerce uçmaktı , daha çok seviyorum , derin derin nefes alıyorum, dünya! buymuş işte

O^o Ay , yıldızlar , hatta dünya , gökyüzü , tüm evren , beni duyuyormusunuz ! küçük bir sır size , günü , gününde yaşat

O^o Laleler , mercanlar , kainatın tüm güzellikleri , siz ey güzel insanlar , iyiki varsınız öylesine seviyorumki , bir hava , bir su , gökkuşağımsınız
MAVİ HAYALLERDE

NOT:MAVİ DÜŞLERLE , GELEN BİR HAYAT ,@ MAVİ HAYAL @ SENİ BULMASI DİLEĞİYLE SEVGİLER *.*.*

YAZAN:ÖZLEM DEMİRKAYA &*.*&

golge3838

Stajyer

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 14.11.2009, 00:37

Emeğine yüreğine sağlık

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 14.11.2009, 00:49

mawi hayals mawi bulutların beyaza dönüşmesi dileğiyle çok mutlu ols daima mawiliğin okyanusun derinliklerinde kalmasın su üstüne yansısın ışıl ışıl aydınlık yakamozla güneşe ( )

golge3838

Stajyer

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 14.11.2009, 00:58

Çok çok Teşekkürler bir gün bizde okyanusun altından çıkarız elbet

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 14.11.2009, 01:03

kimbilir mawi hayals okyanus sonsuzlukta warolandır bir bakıma derinlerde değilde su üstünde yüzsün hayellerin gemi misali limanda bekleyen değilde atlıkarınça ol dönen & ^^ &

golge3838

Stajyer

• Özel mesaj gönder

6

Saturday, 14.11.2009, 02:07

( )

*sibeelll*

Stajyer

• "*sibeelll*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Saturday, 14.11.2009, 08:54

hahahaha sizi burdada buldummmm .gurugafaaaaaaaa nerdesin alaramssssssss. :böö:

• Özel mesaj gönder

8

Saturday, 14.11.2009, 20:45

% * % * % * % * % * % * % % * % * % * % * % * % * % % * % * % * % * % * % * %
bens bulutlardayıms kayıps yağmur damlaları gelinçe söyle gökyüzüm güneşine haber et sens teks yeters alo bir ki güneş çıkıçak yok yaws dolunay hahah olmadı şimşek çaktı kafama sankim alla alla sen yağmur yağdığında bana tıklats uyanırıms pamukşeker uykumdan sakın ha unutmayasınsssss gökyüzü % * % * % * % * % * % * %% * % * % * % * % * % * %% * % * % * % * % * % * %% * % * % * % * % * % * %% * % * % * % * % * % * %% * % * % * % * % * % * %

golge3838

Stajyer

• Özel mesaj gönder

9

Monday, 16.11.2009, 23:09

(