Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Selamün Aleyküm dostlar.Bana anadolu motifleriyle süslenmiş bir tema lazım hiç biyerde bulamadım türkü proğramı yaparken lazım oluyor.DJ 66 eklerseniz ayrıca minnettar kalırım teşekkür ederim.
Saygılar....
dj 66 ozel tema malesef agk ye aykırı ama yapacak arkadaslar sıze ozel mesajla ulasırlar :up:
@slm kolaygelsin djşım@rık ve dj aslı yazarmısın tesekkurler
emeginize saglık çok güzel olmuşlar..
:thx:
ÇOK TSK EDERIM KARDESIM HEPIMIZIN ADINAN YENIDEN SAOL SÜPER OLMUS BIZE COK LAZIMDI BIZ BOYLE YAPAMIYOZ TEXT LE GECINIYOZZ HAHAH NESE TSKLER TEKRARDAN IYI GUNLER
Teşekkürler gifler için ellerinize sağlık.
Dj_Ônal
Sizlerle
Dj_Önal_&_Tugba
Sizlerle
rica ettsem yaparmisiniz ? kirmisi ve beyaz renginden tskler
onurcum bana Dj BASBELASI VE Dj ÇİRKİN 100 kb ı geçmesin 5 er tane degişik renk ve karekterlerde yaparsan tşk ederimm
onurrrrrrrr bende istiyorum dj ismi rica etsem mumkunmu acaba ???? Peceli , @si, Merve ~ Nur VE ISY@NK@R :thx:
DEGISIK OLSUN PLEASE BENIMKILERI BILIYORSUN FARKLI BIZ TARZDA OLURSA IYI OLUR
ben de isterim tuzdiyarli_kara_volkan@hotmail.com
ellerinize saglık çok tskrlrr ederimm ama ben sizden başka yine isteyecem eger mümkünsee başkaa DJ_TUGÇE istesemm farklı görünümlerde nasıl diyorsunzzz bilmiyorum ama oval içinde yazann isimlerdenn tskrlrr
tsklerrrrrrrrr onur hepside super olmus emegine saglik :smiley1453:
onurcum çok teşekkür ederimm emeklerine saglık
eline koluna yuregine saglik onur abi sagol cok guzeller :emek: :sevgi: :mucuk: :yanak: :masum:
bana sadece djseray yapar msıın çok sevınırım
selam benimde bir ricam var dj gamze yazarsaniz beni cok mutlu edersiniz simdiden emeginize saglik tsk ederim