Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
www.asilfmm.blogcu.com herkesi bekleriz
BURASI REKLAM PANOSU DEGIL ISDEK BOLUMU ADMINLER GÖRURSE BANLANIRSIN SOYLIYEM RİCA EDIYORUM LINK KOYMAYIN
merhaba abi hayirli aksamlar bana bir dj ismi yapabilirmisin
Dj Rüya Kayser*fm* sizin güzellignizle devam ediyor yesil olcak hani bana yapmistin ya yesil yazili icinde yesil noktolar geciyor ondan yaparsan sevinirim
slmmm ismail abimmm ellerine yüregine saglikkk cokkkk cokkkk tesekkür ederimm rabbime emanetsin abimm.saygılarımla .
slmmm ismail abimmm ellerine yüregine saglikkk cokkkk cokkkk tesekkür ederimm rabbime emanetsin abimm.saygılarımla .
:thx: :thx:
ISOM, hos geldin ismail abi...seni gordugume sevindim..guzel hizmetlerinin devam etmesini umarım...iyi hizmetler sunuyorsun...tsk ederim.
İSOM ABİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ÇOK SÜPER YAPMMISSIN EMEGİNE YÜREĞİNE SAGLIK ABİM İŞ HAYATINDA BAŞARILAR ABİ
a.slm iso umarim iyisin bana dj ali niki lazim yaparsan sevinirim simdiden cok tsk ederim
:thx:
slm 1. sayfadaki 11 12 ve 41 no lu sekillerden dj ahmet olarak kırmızı sarı ve mavi renk yapar mısın
bir de cok olmassam eger

) mavi renk bi kac tane dj yesim yazarmisin
sımdıden cok tskr ederim emegınıze..
Dj*€c€m
Sizlerle
rica ettsem yaparmisiniz?? beyaz renkten pembe ver kirmizi renklerden rica ediyorum ?? cok tskmerr
slm bende dj isteklerde bulunucaktım bizbize fm icin en kısa zamanda yazarsanız cok tşk ederim DJ IHTIYAR_DELIKANLI DJ ADEM DJ LEYLA DJ SUSKUN DJ ÖNDER DJ MAWIS DJ GÜLÜMSE DJ KOC74 DJ LALE DJ TUTKUN DJ MAHO HEPSINDEN 2 TANE DEĞİŞİK RENKLERDE YAZARSANIZ SEVINIRIM ŞİMDİDEN TŞK EDERİM İYİ CALIIŞMALAR KOLAY GELSİN
Dj_€mIn€M
Sizlerle
Keyifli_Dinlemeler
yaparmisiniz rica ettsem ?? cok tskler simdiden elinize saglik
SeLamLar banada dj duygusal diye yazarsanız sevinirim çok tşkler kolay gelsin şimdiden..
ismail abi sizin en cok ve en guzel 3d kullandiginizin programin adi sorabillirsem ??? tskrlerr
SLM
öncelikle ellerinize emeğinize sağlık diyorum.harika şeyler yapıyorsunuz.rica etsem bana da AHSEN
AHSEN SİZLERLE
AHBEN
AHBEN SİZLERLE yazısı yazarmısınız? şimdiden teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.
slm abi kusuruma bakma ama yapmayacaksaniz yazmayalim artik istediklerinize yapip istemediklerinize yapmiyorsunuz galiba cunki atliyorsunuz gonderdigimiz mesajlari neyse caniniz sag olsun tskler ALLAHIMA EMANET OLUN
SLM BENİMDE BİR İSTEGİM OLACAK DJ ASLI*ZUHAL YAZARMISINIZ BİRKACTANE OLURSA COK İYİ OLACAK
ŞİMDİDEN EMEGİNİZE SAĞLIK
Be ıstedım ama yapmamıssınız tskler yınede
a.slm iso nasilsin umarim iyisindir
senden ricam bana felek kirdin kanadimi yaparmisin rica etsem bide dj dertli uzak durun rica etsem simdiden cokkkkkk tsk ederim ellerine salig hersey gönlünce olsun :thx: :hiding: :hiding: