Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
http://i33.tinypic.com/2up5wza.gif
SLMMMMMMMMM
SİZDEN ŞÖYLE HARİKA BİR DJ YAZISI İSTEYECEM MÜMKÜNSE
DJ ASLI ZUHAL HAVAİ FİŞEK PATLARSA ARKA TEMASI BİRKACTANE OLURSA SEVİNECEM BİRDE GÖZLERİN HALA BENİMMİ OLURSA COK MİNNETTAR OLURUM BİRDE YARIN AKŞAM ALABİLİRMİYİM ŞİMDİDEN EMEGİNİZE VE YÜREGİNİZE SAĞLIK TŞK EDERİM AEO
http://i38.tinypic.com/2utrwpj.gif
slm harikasiniz bende ( esrarli gözler) rica etmistim bir kac cesit
acil olursa cokkkkkk sevinirim cok tskler kolay gelsin
slm ısom
sizden ricam dj kumsal dj sarıkelebek dj megaturan yazıları bıdeyakamfm doslugun ve kardeslıgın adresi yazarmisiniz tesk.
slm bende bi kac dij niki istiyorum bi kac sekilde yaparsaniz sevinirim dj zeynom dj gurbet dj_gok_nur simdiden tsk ederim
selam
bnde lady rica edecem tsk ederim simdiden
slm sizden bir istegim olacakti abi dj aloner dj nazar dj agir.roman ve ayni isimlerde yine sadece aloner nazar agir.roman yazarsaniz cok sevinirim renk secimini size birakiyorum simdiden cok tskler
abi slm
yine senden ricam olacak mümkünse
MELTEM-MELTEM SİZLERLE(sarı-kırmızı-gri--renglerde 3,er adet)
GEZGİN-ULTRA DAMARCI-GEZGİN SİZLERLE-DAMARCI(turuncu ve gri renglerde 3,er adet farklı sekillerde)
HAYAL-HAYAL SİZLERLE(pembe-turkuaz-gri renglerde 3,er adet)
GÜLOO-GÜLOO SİZLERLE(sarı ve gri renginde)
KARADOĞAN-KARADOĞAN SİZLERLE(yeşil ve gri renginde)
CANAN-CANAN SİZLERLE(beyaz ve turkuaz renginde)
şimdiden cok tsk ler abi-ellerine ve emeğine sağlıkkk SAYGILAR
dj osman aga yazarmisin rca etsemsimdiden tskler
selamin aleykum
acaba ricaa etsem asagidaki nickleri ltv doner dj nicki yaparmisiniz. emekleriniz icin simdiden tsk ederim
dj gizemli
dj peri
dj violatte
dj pirlanta
DJ CILGIN50
DJ L@CiN
selamünaleyküm arkadaşım sizden rica etsem aşagıdaki
dj isimlerine yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekkürler
DJ*EFSANE
DJ*BULUT
DJ*GAMZE
DEGERLI ABIM MODELLERIN COK GUZEL SENDEN RICAM BU GIFTE OLDUGU GIBI http://s4.directupload.net/images/091012/q5kn8f5v.gif AYNISINDAN TURK BAYRAK UZERINE, *ALEMİN EN KRAL EN DAMAR RADYOSU KRAL 57 FM' E HOŞ GELDİNİZ DOSTLAR... '' SAYGILARIMLA DJ_BeNKRAL'' SEKLINDE YAZI YAZABILIRSEN COK SEVINIRIM HURMETLERIMI SUNARIM
YAZI COK OLUNCA GIF BUYUK OLUYOR URL ALMIYOR MUMKUN OLDUGU KADAR KISALTIP YAPTIM TAM SENIN ISDEDIGIN GIBI OLMADI
dj osman aga yazarmisin rca etsemsimdiden tskler
selam
bnde lady rica edecem tsk ederim simdiden
slm harikasiniz bende ( esrarli gözler) rica etmistim bir kac cesit
acil olursa cokkkkkk sevinirim cok tskler kolay gelsin
www.asilfmm.blogcu.com herkesi bekleriz
BURASI REKLAM PANOSU DEGIL ISDEK BOLUMU ADMINLER GÖRURSE
BANLANIRSIN SOYLIYEM RİCA EDIYORUM LINK KOYMAYIN