kartanesi kesinlikle sana katiliyorum editleyecekleri yerde indirmiyorklarya cok sinir oluyorum ben tüm temalarimi allaturkaadan indiriyorum ve cok memnunum ve yayinima gelenlerde ne kadar güzel tema oldugunu söylediklerinde emegi gecen kimse ona tsk etmeliyiz ben sizin adiniza tsk ediyorum diyorum kisacasi emege saygi göstermeliyiz arkadaslar kartanesi basarilar diliyorum devammmm diyorumm
emeğine sağlık arkadaş temaların süper herzamnda beğeniyorum temalarını ellerine sağlık editlemeye gelince çok haklısın bazı kendini bilmezler yapıyo bunu onlara mesajım şudur madem editlemeyi biliyolar kendileri kendi temasını yapsın başkasının emeği ile oynamasınlar
Emeğine Sağlık kartanesi Ewet Haklısın Editleniyor Ama Bunun Önüne Geçmek Zor Bunun Yerine Evil'in Dediği Gibi Kendinle İftihar Etmen Gurur Duyman Lazım Teman Editlendiği İçin Evil Üstadım Sana Hak Weriyorum Ewet Editlemekte Bir Sanat Çünkü Bazen Yüzlerine Bulaştırıyolar ) Editleyeyim Derken O Güzelim Çalışmanın Ortasında Alakasız Bir Resim Çıkabiliyor Karşımıza
Şakası Bir Tarafa Lütfen Emeğe Saygı