Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
EMEGINE SAGLIK COK GÜZEL OLMUS ELLERINE SAGLIK TESEKKUR EDERIM
EMEGINE SAGLIK COK GÜZEL OLMUS ELLERINE SAGLIK TESEKKUR EDERIM
:thx:
****ONUR*****, tesekürler saol
****ONUR*****, tesekürler saol
:up: :thx:
onur kardeşim çok saol ellerine emegine salik güzel olmuş allah razi olsun
slm sizden bir ricam olacakti dj agir.roman dj nazar dj aloner yazabilirmisiniz yukardaki ornekler gibi degisik tonlarda hepsinden 2 3 tane yazarsaniz cok sevinirim simdiden emeklerinize saglik cok tsk ederim
slm benimde sizden bi kac ricam olcak
yaparsanız sevinirim
dj zeynomm dj_gok_nur dj gurbet dj mehmet dj kara dayı dj cadı komutan bi kac sekil olursa sevinirim
cok tsk ederim nicklerim renk renk cok guzel olmus emeginize saglik
bide hayal sizlerle gibi olabilirmi acaba
cok tsk ederim nicklerim renk renk cok guzel olmus emeginize saglik
bide hayal sizlerle gibi olabilirmi acaba
onur kardeşim çok saol ellerine emegine salik güzel olmuş allah razi olsun
:thx: :up:
ONUR prrofilindekigibi bayrak üzerine isa er yazarmisiniz şimdiden tesekür edrim eline yüregine saglik
slmm ben dj sakir 64 yazan havai fişekli yazıdan DJ ASİ VE MAVİ ve sadece dönen bir VİRÜS CAN yazısı rica etsem, metalik gri olursa sevinirim Şimdiden çok teşekkürler...
emeklerinize yureginize saglik cok tsk ederim kirmadiginiz icin
@slm kolay gelsın cantanem.simalyıdızı. cennetgözlüm isimleri yazarmısın 1+2 versiyonlu
şimdiden tesekkürler
Yaa üstad DJ VIOLIN SPREAD de yazar mısınız rica etsem
Dj*€c€m
Sizlerle
rica ettsem yaparmisiniz?? beyaz renkten pembe ver kirmizi renklerden rica ediyorum ?? cok tskmerr
Selamlar hayirli geceler öncelikle cok güzel calismalar cikarmissiniz tebrikler Gözyasimsin degisik renklerde yazarsaniz memnun olurum ayrica özlemfm birde maziyeinatfm sekilli olanlar cok hos olmus elinize saglik... :thanks: :sevgi: