Sie sind nicht angemeldet.

Epson Ali

Schüler

• »Epson Ali« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 3. Juni 2007

• Nachricht senden

1

Donnerstag, 21. Juni 2007, 01:27

YarenFm den yeni bir ilk daha

flatcast radyo yayını wimanp üzerinden dinleme olanağını sunuyoruz
evet arkadaşlar yanlış okumadınız flatcast radyo yayınını winamp üzerinden dinletebiliyoruz aynı anda hem flatcast ta yayın yapıp hemde winamptan o yayını dinletme olanağını yaptık ve başarıya ulaştık bunun icin winamp radyo yayınınızı olması gerekiyor sorularınızı ve yahutta öğrenmek istediklerinizi yazarsanız cevaplarım iyi forumlar

slowcu

Meister

• »slowcu« ist männlich

Registrierungsdatum: 2. Juni 2007

• Nachricht senden

2

Donnerstag, 21. Juni 2007, 06:14

hayirli olsun basarilarinla gurur kaynagisin yaren fm

Anonymous

unregistriert

3

Donnerstag, 21. Juni 2007, 08:39

Re: YarenFm den yeni bir ilk daha

Zitat von »"YarenFm"«

evet arkadaşlar yanlış okumadınız flatcast radyo yayınını winamp üzerinden dinletebiliyoruz aynı anda hem flatcast ta yayın yapıp hemde winamptan o yayını dinletme olanağını yaptık ve başarıya ulaştık bunun icin winamp radyo yayınınızı olması gerekiyor sorularınızı ve yahutta öğrenmek istediklerinizi yazarsanız cevaplarım iyi forumlar

:lol: başarilarinizin devamini dilerim ama bi ilk ten söz etmek mümkün degil yayininiz sürekli böleyse eyvallah ama deneme amacli yayin yaptik diyosaniz (: ben onu coktan yaptim :lol:

ekremekrem

Schüler

• »ekremekrem« ist männlich

Registrierungsdatum: 25. Mai 2007

• Nachricht senden

4

Donnerstag, 21. Juni 2007, 14:37

winamp üzerinden yayını nasıl yapıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz

CHIL3K3SH

Schüler

Registrierungsdatum: 19. Juni 2007

• Nachricht senden

5

Donnerstag, 21. Juni 2007, 15:12

tebrikler fakat bu winamptan radyo yayınınız olması gerekiyor derken ?

bir shoutcast radyoya sahip olmak değilmidir ?

Anonymous

unregistriert

6

Donnerstag, 21. Juni 2007, 16:05

Zitat

bir shoutcast radyoya sahip olmak değilmidir ?

aynen ole

Zitat

winamp üzerinden yayını nasıl yapıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz

winap üzerinde host alarak yapıyoruz
flatcaste baglantıyı mıxer yerıne wınap kullanrak yapıyoruz bu sekıl oluyo

7

Donnerstag, 21. Juni 2007, 16:07

Tebrikler yaren fm. Alla Turkaa olarak Basarılarınızın devamını dileriz...

CHIL3K3SH

Schüler

Registrierungsdatum: 19. Juni 2007

• Nachricht senden

8

Donnerstag, 21. Juni 2007, 16:15

o zaman güzel oluyordur heralde :) YarenFm Tekrar Tebrik Ederim Sizleri

Epson Ali

Schüler

• »Epson Ali« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 3. Juni 2007

• Nachricht senden

9

Freitag, 22. Juni 2007, 02:00

Re: YarenFm den yeni bir ilk daha

Zitat von »"pesimist"«

Zitat von »"YarenFm"«

:lol: başarilarinizin devamini dilerim ama bi ilk ten söz etmek mümkün degil yayininiz sürekli böleyse eyvallah ama deneme amacli yayin yaptik diyosaniz (: ben onu coktan yaptim :lol:

öncelikle pesimist kardeş sen yapmış olabilirsin ilk ama bununla ilgili bir bilgiye rastlamadım forum eğer eklediysen ben görmedim tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. ben test etmek icin yaptım süreklilik te olabilir neden olmasın.

arkadaşlar şunu söylemek gereği duyuyorum flatcast radyo yayınını winamptan dinletmenin ne gibi faydaları olur ve ya nasıl olur size onun hakkında kısa bir bilgi verimek isterim.

öncelikle shoutcast radyo yayınınız olması gerekiyor ilk öncelikle eğer winamp üzerinden yayın yapmak istiyorsanız tabi
nasıl oluyor winamptan flatcast yayını dinletmek diye soruyorsanız
flatcat dj mikserini değiştirip winamp ı mikser olarak kullanabiliyorsunuz bir de winamp yayınınız var elinizde onda da yayınınızı winamp üzerinden yapıyorsunuz size kalan bu ikisini birleştirmek flatcastta mikser olarak winamp ı kullanırken shoutcast ı çalıştırıp winamp yayınınızı devreye sokarsanız verdigiğiniz link e tıklayanlarda winamp acılıcaktır ve vinamptan dinliyceklerdir.
bunu ne gibi faydaları olur derseniz örnek olarak bir arkdasınızı ve yahutta sizin baska bir siteniz var radyo ile alakalı deigl ama oraya gelenlerede müzik dinletmek istiyorsunuz diyelim sitenize player eklersiniz ve diger radyodaki yayını eklemek istediğiniz başka sitede dinletme olanağına sahip olursunuz ayrıca tek tek dinletme özelliğinede sahipsiniz ve dinleyeni banlama özelliğide var yalnız bunu shoutcast radyo admin panelinden ip sini banlıyorsunuz banladığınız sahsın kim olduğunu bilemezsiniz :)) winamp radyo yayınının ücretsizi varmı bilmiyorum arkadaşlar bildiğim kadarı ile ücretli varsada araştırmak lazım

Anonymous

unregistriert

10

Freitag, 22. Juni 2007, 09:06

yok bilgi yok zaten bne kendim denedim (:

rhtym

Anfänger

Registrierungsdatum: 21. Oktober 2008

• Nachricht senden

11

Dienstag, 11. November 2008, 22:07

merhaba

kardesım su winampdan dinleme olayı nasıl oluyo onu bilmiyorum yardımcı olurmusun..? :) tesekkurler :)

i-rem

Profi

• »i-rem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 26. Juni 2007

• Nachricht senden

12

Mittwoch, 12. November 2008, 01:24

Re: merhaba

Zitat von »"rhtym"«

kardesım su winampdan dinleme olayı nasıl oluyo onu bilmiyorum yardımcı olurmusun..? :) tesekkurler :)

Arama butonuna winamp yazsaydin bir cok aciklayici baslik bulabilirdin ama istersen bundan basla: Winampt'an Radyo Yayini (shoutcast)

JoFieL

Profi

• »JoFieL« ist männlich

Registrierungsdatum: 19. August 2007

• Nachricht senden

13

Mittwoch, 12. November 2008, 01:35

Emeğine PayLaşımına SağLık