Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm onur kardes yazilar icin cok tskrler ederim süper olmus emegine saglik kardesim hayirli günler a.e.o k.i.b
slm onur kardes yazilar icin cok tskrler ederim süper olmus emegine saglik kardesim hayirli günler a.e.o k.i.b
:thx:
SELAM İSOM ABİ İSA DEİŞİK SEKİLDE MSN DE CAMA KOYCAM YAZARSANİZ SEVİNİRİM TESEKÜRLER
selam tekrar öncelikle tesekkür ediyorum.Bir isteğim daha olacak mümkünse eğer. ADANALI GELİN, ADANALI,BEYAZ GÜVERCİN veYOL ARKADAŞI ayrı ayrı yazabilirseniz çok sevinirim.
kactane yazi isteme hakkimiz var :masum:
SELAM ONUR BEYY BENDE DJ KARDELEN HAREKETLİ VE FARKLI RENKLERDE RİCA ETSEM...
dj sergen cesitli yazarsanız sevinirim
Teşekkür ederim çok beğendim elinize emeğinize sağlık...
kactane yazi isteme hakkimiz var :masum:
ıstedıgınız kadar hakkınız var :up:
SELAM ONUR BEYY BENDE DJ KARDELEN HAREKETLİ VE FARKLI RENKLERDE RİCA ETSEM...

dj sergen cesitli yazarsanız sevinirim
daha once dj sergen yazıldı takıp edınız
Teşekkür ederim çok beğendim elinize emeğinize sağlık...
:thx: :up:
MEĞİNİZE SAGLIK ONUR BEY COK TESEKKÜRLER..
****ONUR*****, tesekkür ederim DJ ÖZGÜL AMA RENGI COK GÜZEL OLSUN LÜTFEN DJ SUSKUN_42 DJ suskunprenses_68 BITANEDE KALP ICINDE NAZIM ÖZGÜL ISTIYORUM BUDA GÜZEL OLSUN LÜTFEN :a176:
onur emegıne saglık cok guzel isler yapıyorsun paylasım ıcın cok tsk ederım. bana da dostlugun ve guvenın adresi dostkervan fm de umut sizlerle rica edecegim simdiden cok tsk ederim
dj özlem yazramısınızz tskelrr sımdıden
ısımler cok guzel olmuss ellerıne saglıkkk :thx: tesekkurlerrrr