Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ben resimleri kullanmak istiorum ama kullanamıom url si olmayanı kabul etmio acaba nasıl kullanırım url nerden bulabilirim nasıl yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim
ben resimleri kullanmak istiorum ama kullanamıom url si olmayanı kabul etmio acaba nasıl kullanırım url nerden bulabilirim nasıl yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim
Zannedersem arka plana koyacagın resmi kastediyorsun. Ben www.imageshack.us den upload ediyorum. Sana verilen linki url kismina yazarsan resmin urlenmis olur.
valla helal diyom artik o kadar zahmet cekiyorsunuz paylasim icin binlerce tsk
valla helal diyom artik o kadar zahmet cekiyorsunuz paylasim icin binlerce tsk
Alla Turkaacilara pc basında gecirdigimiz zaman feda olsun.
ellerine saglik harika bi sayfa

)) severek kullanirim :gül: kib eo byebye
ellerine saglik harika bi sayfa

)) severek kullanirim :gül: kib eo byebye
tskr ederim. Tüm Alla Turkaa üyelerine hediyemizdir...
ELİNE SAGLIK KARDES HARİKA OLMUS
emeginize saglık harika olmuş gerçekten
HELAL BE KARDAS GERCEKTEN COK GUZEL BIR TEMA YAPMISSIN ELINE SAGLIK.... BEN BUTUN YAYINIMDA BU TEMAYI KULLANIYORUM... HELAL BE KARDES..... ALLAHA EMNET OLUN...
SLM.Ellerine saglik cok güzel bi fon olmus paylasimin icin tskler.
elerinize saglik güzel calöisma
güzel bi tema eline yüregine saglik tskler
emegine yuregine saglık wanted cokkkk begendimmmm :up:
tskler , emegine ve yuregine saglik.
güzel olmuş ellerine sağlık can
çok saoLun arkadaşlar yapanların ellerine kollarına sağlık.başarılarınızın devamını dilerm