Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SLM ÇOK TŞK EDERIM SAOL :emek:
birde dj osman yazarmisın emegine sglıkk
BARIŞ İLE TÜRKÜ SELİ
YAPARMISINIZ LÜTFEN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
selam isom bey emeklerinize saglik ben giftimi cok begendim tsk ederim..sizden bide dj arkadaslarim icin birr ricada bulunacam..
dj çapkın
dj melegim
dj cengiz
dj taner
dj özge
dj irfan
dj eylül
dj faruk
dj derya
dj gülsüm
dj deniz yazarmisiniz..simdiden arkadaslarim adina tsk ederim..
slm isom kardes banada rica etsem
super_fm_16 degisik sekilerde yazarmisin ve
super_fm_16
hosgeldiniz yazarsaniz degisik degisik sevinirim simdikten emeginize saglik tskrler.. 90 KB GECMESİN LÜTFEN
slm isom hayırlı aksamlar senden bir ricam var yarın oglene kadar olursa cok sevinirim gülhan yazarmısın bana GÜL HANDA GUL GUL SEKLINDE OLCAK YANINDA HAN OLCAK GÜL KURUSU RENGUNDE SALINCAK GIBI SALLANSIN YANDAN BIRDE YUKARDAN ASAGIYA OLSUN SIMDIDEN SAGOL ALLAHA EMANET OL
isom kırmızıda yazarsan sevınırım sımdıden tskler
BENDE İSTEWMİŞTİM AMA KÜSTÜM

(((( ACEMKIZI DİYE YAPMADIN

slm sizi yine yorucam ben bunlar gibi radyo için nikler istiyorum... sizlerle olanlar bir isim gelsin bir sizlerle mümkünse şayet... şimdiden teşekkür ederim
..:GÜL:..
..*P€®i*..
NAZLI SİZLERLE
..*P€®i*.. SİZLERLE
..:GÜL:.. SİZLERLE
SLM ÇOK TŞK EDERIM SAOL :emek:
:thx:
birde dj osman yazarmisın emegine sglıkk
BARIŞ İLE TÜRKÜ SELİ
YAPARMISINIZ LÜTFEN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
slm isom hayırlı aksamlar senden bir ricam var yarın oglene kadar olursa cok sevinirim gülhan yazarmısın bana GÜL HANDA GUL GUL SEKLINDE OLCAK YANINDA HAN OLCAK GÜL KURUSU RENGUNDE SALINCAK GIBI SALLANSIN YANDAN BIRDE YUKARDAN ASAGIYA OLSUN SIMDIDEN SAGOL ALLAHA EMANET OL
slm isom kardesim emegine yüregine saglik süper olmus cok tskrler sana kolay gelsin kardesim a.e.o k.i.b hoscakal.....
isom yardimci lazim ise yardimcin olabilirim...