Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
>>>DENİZ>>> SÜPER OLMUSS ELLERINE SAGLIKK..ALLAH KLAVYENE ZEVAL VERMESIN KIZZ...)))
EMEGİNE SAGLIK COK GÜZEL BİR TEMA OLMUŞ.GÜLLERİ İLE SAHİBİ GİBİ MÜTAVAZİ BİR TEMA OLMUŞ HAKİKATEN ELLERİN DERT GÖRMESİN...BEEE BERDUSH ABİ SANA BİR İLETİ YAZDIM AMA NEREYE YAZDIM BİLMİYORUM ABİ BELKİ COGUNLUKLA SANA GELMİŞTİR BELKİ BİR ARAYI VERSEN <<<ACEMİ

(
HEEEEE BERDUSH ABİ DIYECEKTIM BEEEEE DEMISIM PARDON
PayLaşım için TeşekürLer eLine sagLık
eline sağlık çok güzel bir tema.
slm vallahi buraya ilk defa giriyorum kime selam yazdigimida bilemiyorum kim tema yapiyorsa allah rizasi icin banada bir tema yapin dj ismini
$AHIN_BAKI$LI olarak bir tema yaparsaniz cok memnun olurum saygilarimla ve sevgilerimle aeo kib byy
*Deniz*, Çok Güzel Olmuş Emeğine Sağlık Teşekkürler..
Emeginize saglik, Süper calismalariniz var.ALLAH basarılarınızı daim eylesin.Paylasim icin cok tsk ederim. :h050:
paylasim icin tskler basarilarinizin devamini dilerim.
*Deniz*, Emegine saglik paylasim için tskler...
güzel şirin bi tema emeginize saglık..
Deniz tek kelime mükemmel bir çalışma eline emeğine sağlık.
DENİZ GERCEKTEN ELLERİNE YUREGINE GÖNLUNE SAGLIK TEMA OLARAK RADYODA SÜREKLİ SENİN İSMİNİ ANARAK TEMADAN BAHSEDİYOR VE ONLARADA ADRES VERİP GİDİP ALMALARINI İSTİYORUM ALMISLARDA ZATEN GERCEKTEN COK HARİKA YAZI YAZMA BÖLUMUNU BİRAZ DA KENARA CEKIP ARKASINA BİR SADE FOTOGRAF MANZARA RESMI KOYUNCA KISKANANLARIN HADDI HESABI OLMUYOR SENIN SAYENDE BUNLAR HEP GERCEKTEN COK TESEKKUR EDERIM EMEGINE SAGLIK DEVAMINI ZEVKLE BEKLIYORUM..
*Deniz*, tsk ederız ewtt ust bölum çok hoş duruyorr
TEBRİKLER EMEGİNİZE SAGLIK
Teşekkürler ederim. Emeğinize sağlık.
Başkalarına karşı zafer kazanan kuvvetlidir, kendi nefsine karşı zafer kazanan ise kudretlidir.