Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cok güzel olmuş hepsi ellerine saglık çok teşekkür ederim :h050:
günaydin onur kardesim ben acemkizi yazilar icin tskler yüregine saglik sizleri cok takdir ediyorum cok güzel seyleri bizler icin paylasiyorsunuz cok güzel ALLAH'im da sizlerin her seyi gönlünüzce vermesini dilerim :d040:
slm onur kardeşim senden ricam olacakti
dj hanim aga
dj şirin
dj hanim aga sizlerle
dj şirin sizlerle bide böyle yazarsan sevinirim
yazarsan sevinirim şimdikten tskrler isom kardesim a.e.o k.i.b
onur bey bi kaç dj ismi lazım oldu mümkünse Dj ZEHRA Dj YAKAMOZ Dj izzet
Dj SABRİ ve degişik renk ve karekterler www.katlanfm.com yazıları tşk ederim şimdiden
cok güzel olmuş hepsi ellerine saglık çok teşekkür ederim :h050:
:thx:
günaydin onur kardesim ben acemkizi yazilar icin tskler yüregine saglik sizleri cok takdir ediyorum cok güzel seyleri bizler icin paylasiyorsunuz cok güzel ALLAH'im da sizlerin her seyi gönlünüzce vermesini dilerim :d040:
tesekkurler cumlemıze ınsallah :up:
Slm Onur kardeşim istedim defalarca ama görmedin heralde Dj basak yazar misin sana zahmet..
Slm Onur kardeşim istedim defalarca ama görmedin heralde Dj basak yazar misin sana zahmet..
aynı gıfler daha once ıstemıssınız ve yazılmıs lutfen takıp edınız :blink2:
bu baslıkta mevcut : http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=223450&highlight=#223450
slm onur kardeşim senden ricam olacakti
dj hanim aga
dj şirin
dj hanim aga sizlerle
dj şirin sizlerle bide böyle yazarsan sevinirim
yazarsan sevinirim şimdikten tskrler isom kardesim a.e.o k.i.b
super fm ıstegınızı 1 baslıktan yapınız :x:
slmm bana dj sevda cok farklı degısık renklerde olursa tsk simdiden
teşekkür ederim emeklerine saglık
oki sagol onur tskrler kardes farkinda olmadan iki basliyada yazmisim kolay gelsin
rica ettsem Dj_Canan_Sizlerle
Dj_HanDan_Sizlerle
ve
Surgun_Sevda_Fm'e
Hosgeldiniz
yaparmisiniz cok sevinirm simdiden cok tskler :sevgi: :blush2:
birde VaTan_fm'e
HosGeldiniz
yaparmisiniz rica ettsem ?
cok tsklerr... :sevgi: :blush2: :masum:
Yazilariniz cok sahane olmus elinize saglik..
Bu tür yazilari hangi sitelerde yaziyorsunuz cok merak ediyorum , acaba yardimci olurmusunuz.
Simdiden saygilar
teşekkür ederim emeklerine saglık
:up: :thx:
Acaba ilk baştaki seceneklerden 9 numarayi yaparmisiniz www.yukariboynuyogun28.tr.gg diye cok tsk ederim simdiden
emegine sağlık gercekten hepsi bir birinden güzel bnde biryazı isteye bilirmiyim sizden simdiden cok teşekkürler DJSONSUZ DJ BAŞKENTLİ BİRDE DJ SEMRA ÇKO TŞKLER