Zitat von »"TEKHECE_54"«
ISOM, BİM COK TSK EDERIM ELİNE SAGLİK COK GÜZEL OLMUS SİZDEN TEKRAR YAZİ İSTEYECEMDJ_TEKHECE . DJ_TÜLİN . BİRDE YABANGÜLÜ YAZARSAN COK SEVİNİRİM KOLAY GELSİN

Zitat von »"shafira"«
SLM... EMEKLERİNİZE SAGLİK.. çok tskler mümkünse Çeşitli renklerde Dilemin , ÖM€R B€RKAY SiZLERLE , ve radyomuz için 7- nolu radyo nikinden... Radyo Aksam Sefasi Dostlugun ve kardesligin birlestigi tek mekan yazarsanız sevindirirsiniz emeklerinize saglık simdiden tskler

DJ KÖYLÜ GÜZEL! DJ suskunprenses sizlerle aksaraylimmfm hosgeldiniz PEMBE OLSUN bitanesi
Zitat von »"tatli_kiz"«
kralice_fm'e hosgeldiniz
ve canimsinfm'e hosgeldiiniz yazilardan rica edebilirm ltfn ?? birkac renkten mesela sari pembe kirmizi mavi beyaz gibi?? simdiden tskler :mucuk: :ask:

Zitat von »"bagnur"«
emeklerinize saglik bana Günesim YAZISINI RENGLI YAZMA IMKANINIZ OLURSA SEVINIRIM SIMDI TSKLER EDERIM SIMDILIK
Zitat von »"cenemi"«
es selamu aleyküm kardes bir ricam olacak
RANA-35
GÜNESINKIZI
SABUR
MELEK
bunlari degisik sekillerde ikiser tane yazarmisin simdiden tesekkürler Allah azi olsun

Zitat von »"xxxgüllxxx"«
selam kolay gelsin size yine iki dj adı yazmanızı rica ediyorum zahmet olmazsa koyu mavi dj £rT@N ve sarı dj ALiKemaL mümkünse

Zitat von »"super_fm_16"«
slm isom kardeşim senden ricam olacakti
dj hanim aga
dj şirin
yazarsan sevinirim şimdikten tskrler isom kardesim a.e.o k.i.b
dj hanim aga sizlerle
dj şirin sizlerle bide böyle yazarsan sevinirim

Zitat von »"zeynep59"«
slm isom ben zeynep bana 3 tane kırmızı mavi sarı dj nazlı yaparsan sevinirimyanlız biri dönerli olsun şimdiden tskler

Zitat von »"yagmurdamlasi55"«
rica etsem dj*asklarin*enguzeli* yazarmisin degisik renklerde sekillerde bi kactane ve *SAMSUNLU_AYSUN* yaparsaniz memnun olurum...
YAGMUR*DAMLASI DEGISIK RENKLERDE VE SEKILLERDE..
A
G
M
U
R
*
D
A
M
L
A
S
I[/qu
![]()
Zitat von »"güzel gözlüm"«
ISOM, ABI BUNU GÖRÜN INSALLAHDJ KÖYLÜ GÜZEL! DJ suskunprenses sizlerle aksaraylimmfm hosgeldiniz PEMBE OLSUN bitanesi