Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
abimm DJ GÖLGE, DJ KRAL ADANALI,DJ KRAL AHMET yazilarini daha degisik sekillerde yazarsaniz sevinirim ama 100 boyutu gecmiycek tsekkürler abimm yüregine saglik :türk: :a176:
tsk edeiyorum daaa su benim isimi değisik sekillerde yazabilirmmiziz dedim abi cim dik yapmissin sadece mümkünse baska biseler yapabilinmi
UMUT ÇAKAR frkli sekillerde
merhaba ben daha önceden yazmisdim omer aydin diye cok tesekür edrim yazmisiniz ama boyut buyuk diyor yukleyemiyorum daha kucuk bi sekilde
yazmanız mumkunmu acab tesekur edrim
slm
dj omer yazamısınız tesekür edrim
13 olsun
ISOM, BİM COK TSK EDERIM ELİNE SAGLİK COK GÜZEL OLMUS SİZDEN TEKRAR YAZİ İSTEYECEM

DJ_TEKHECE . DJ_TÜLİN . BİRDE YABANGÜLÜ YAZARSAN COK SEVİNİRİM KOLAY GELSİN
SLM... EMEKLERİNİZE SAGLİK.. çok tskler mümkünse Çeşitli renklerde Dilemin ,Serpill ÖM€R B€RKAY SiZLERLE , ve radyomuz için 7- nolu radyo nikinden... Radyo Aksam Sefasi Dostlugun ve kardesligin birlestigi tek mekan yazarsanız sevindirirsiniz emeklerinize saglık simdiden tskler
kralice_fm'e hosgeldiniz
ve canimsinfm'e hosgeldiiniz yazilardan rica edebilirm ltfn ?? birkac renkten mesela sari pembe kirmizi mavi beyaz gibi?? simdiden tskler :mucuk: :ask:
emeklerinize saglik bana Günesim YAZISINI RENGLI YAZMA IMKANINIZ OLURSA SEVINIRIM SIMDI TSKLER EDERIM SIMDILIK
es selamu aleyküm kardes bir ricam olacak
RANA-35
GÜNESINKIZI
SABUR
MELEK
bunlari degisik sekillerde ikiser tane yazarmisin simdiden tesekkürler Allah azi olsun
selam kolay gelsin size yine iki dj adı yazmanızı rica ediyorum zahmet olmazsa koyu mavi dj £rT@N ve sarı dj ALiKemaL mümkünse
slm isom kardeşim senden ricam olacakti
dj hanim aga
dj şirin
yazarsan sevinirim şimdikten tskrler isom kardesim a.e.o k.i.b
dj hanim aga sizlerle
dj şirin sizlerle bide böyle yazarsan sevinirim
ISOM, tsk ederim abi ama benim isteyim bu deyildi görmemisiniz galiba
yaz o zaman
slm isom ben zeynep bana 3 tane kırmızı mavi sarı dj nazlı yaparsan sevinirimyanlız biri dönerli olsun şimdiden tskler
rica etsem dj*asklarin*enguzeli* yazarmisin degisik renklerde sekillerde bi kactane ve *SAMSUNLU_AYSUN* yaparsaniz memnun olurum...
YAGMUR*DAMLASI DEGISIK RENKLERDE VE SEKILLERDE..
A
G
M
U
R
*
D
A
M
L
A
S
I
çok teşekkür ederim
ellerinize sağlık çok güzel olmuş kolay gelsin
:thx: :thx:
Emegine yüregine saglik abim cok tesekkürler cok güzel olmuslar sizden bir ricam daha var Tutsakfme Hosgeldiniz yazarmisiniz birde simdiden tesekkür ettim :sevgi:
abimm DJ GÖLGE, DJ KRAL ADANALI,DJ KRAL AHMET yazilarini daha degisik sekillerde yazarsaniz sevinirim ama 100 boyutu gecmiycek tsekkürler abimm yüregine saglik :türk: :a176:
bu nıklerı yazdım mb ayarlıyamam tek tek url ile atın sorun olmaz
tsk edeiyorum daaa su benim isimi değisik sekillerde yazabilirmmiziz dedim abi cim dik yapmissin sadece mümkünse baska biseler yapabilinmi
UMUT ÇAKAR frkli sekillerde
merhaba ben daha önceden yazmisdim omer aydin diye cok tesekür edrim yazmisiniz ama boyut buyuk diyor yukleyemiyorum daha kucuk bi sekilde
yazmanız mumkunmu acab tesekur edrim
buyuk gelen yazıları bırıncı sayfada resimli url ile koyma tarifi koydun ona bakarak url li koyarsanız olur
slm
dj omer yazamısınız tesekür edrim
13 olsun