abimm DJ GÖLGE, DJ KRAL ADANALI,DJ KRAL AHMET yazilarini daha degisik sekillerde yazarsaniz sevinirim ama 100 boyutu gecmiycek tsekkürler abimm yüregine saglik :türk: :a176:
merhaba ben daha önceden yazmisdim omer aydin diye cok tesekür edrim yazmisiniz ama boyut buyuk diyor yukleyemiyorum daha kucuk bi sekilde
yazmanız mumkunmu acab tesekur edrim
ISOM, BİM COK TSK EDERIM ELİNE SAGLİK COK GÜZEL OLMUS SİZDEN TEKRAR YAZİ İSTEYECEM DJ_TEKHECE . DJ_TÜLİN . BİRDE YABANGÜLÜ YAZARSAN COK SEVİNİRİM KOLAY GELSİN
SLM... EMEKLERİNİZE SAGLİK.. çok tskler mümkünse Çeşitli renklerde Dilemin ,Serpill ÖM€R B€RKAY SiZLERLE , ve radyomuz için 7- nolu radyo nikinden... Radyo Aksam Sefasi Dostlugun ve kardesligin birlestigi tek mekan yazarsanız sevindirirsiniz emeklerinize saglık simdiden tskler
slm isom kardeşim senden ricam olacakti
dj hanim aga
dj şirin
yazarsan sevinirim şimdikten tskrler isom kardesim a.e.o k.i.b
dj hanim aga sizlerle
dj şirin sizlerle bide böyle yazarsan sevinirim
Emegine yüregine saglik abim cok tesekkürler cok güzel olmuslar sizden bir ricam daha var Tutsakfme Hosgeldiniz yazarmisiniz birde simdiden tesekkür ettim :sevgi:
abimm DJ GÖLGE, DJ KRAL ADANALI,DJ KRAL AHMET yazilarini daha degisik sekillerde yazarsaniz sevinirim ama 100 boyutu gecmiycek tsekkürler abimm yüregine saglik :türk: :a176:
bu nıklerı yazdım mb ayarlıyamam tek tek url ile atın sorun olmaz
merhaba ben daha önceden yazmisdim omer aydin diye cok tesekür edrim yazmisiniz ama boyut buyuk diyor yukleyemiyorum daha kucuk bi sekilde
yazmanız mumkunmu acab tesekur edrim
buyuk gelen yazıları bırıncı sayfada resimli url ile koyma tarifi koydun ona bakarak url li koyarsanız olur