Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kolay gelsin arkadaslar. Banada *** DJ.YAGMUR ALMANYADAN SİZLERLE**
Yazarmisiniz.Şimdiden teşekkür ederim. Renk sarı olsun
slm banada Radyosess'e Hos Geldiniz.
EzGi SiZLeRLe yazarsaniz sevinirim.
renk koyu kirmizi ve beyaz kar0isik ltf.
slm benim sizden bir ricam var bana isim yaza bilirmisiniz GÜNESIM AMA DEGISIK RENGLERDEN OLURSA BIRDE YUKARDAN ASAGA DOGRU BIR KACTANE YAPARSANIZ SEVINIRIM EMEGINIZE YÜRENIZE SAGLIK BASARILARINIZ SONSUZ OLSUN TSKLER SIMDIDEN
KARTANESİ hareketli olarak yazarsanız sevinirim.DJ olmasın başında.teşekkür ederim.
slm benim ricam AYDAN ismini hareketli yazarsaniz memnun olurum teşekkür ederim. :thanks:
onur pasam ısımlerı resım seklınde nasıl eklıyon ? onu beceremedım
dj sergen yazarmasınız saol tsk ettim simdiden
allah razi olsun hepsii harikaa çok tsklerr,, :ask:
:thx: :thx:
bende isityorummm çok güzellerrrr

(((((( ACEMKIZI BENDE
slm kardes sana zahmet bana DJ_$AHIN_BAKI$LI güzel dönerli mönerli dj yapabilirsen cok memnun olurum size simdiden tsk ler hayirli isler eline saglik
SLM BANADA YAPARSANIZ SEVINIRIM DJ SERAAY VE DJ İZMİRLİSERAP OLURSA SEVINIRIM SIMDIDEN TŞK
selam benim istedigim yazilar sunlar veysel kadir d-n-m cesitli olursa sevinirim elinize saglik
seda ısdegını anlasılır sekılde yazarsan sevınırım birlesikmi nasıl ayı ayı yaz lutfen
SELAM HARIKA YAZILARINIZ VAR
BENDE ISTESEM YAPARMISINIZ

ÇOK BEYENDIM
BANADA DUSLERİMSİNFM VE DJ LALE , DJ YAKAMOZ YAZARMISIN RİCA ETSEM
dj sergen , hosgeldiniz,canlı yayın yazarmısınız simdiden saool
hepsi cok cok güzel olmus ellerine saglikkkkkkkkk harikasiniz :thx:
selam bende bir kac tane haydar rica edebilirmiyim
tsk
emeginize saglık süper olmuss