Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
çok çok tesekür abii harikasin abiii
selam bende eda veysel cerezci kadir d-n-m rica ediyorum elinize saglik simdiden tsjler
selam kolay gelsin size bende kırmızı ve beyaz renklerinde dj ~~*GüLL*~~ turkuaz renktede dj *maviss* turuncu dj levent fosforlu yesilde dj aysila istiyorum size zahmet olmassa yaparmisiniz lütfen..
slmm cok harıka dj yzıları var bana bır kac tane kalp ıcınde gerısı düz dj sevda dj ramazan dj cenk dj mahmut yazarmısınız her renk olacak mumkunse sımdıden tskler
slm isimler için çok tşk ederim bir isteğim daha olucak DJ İHTİYAR DELİKANLI SİZLERLE değişik renklerde yazarsanız en kısa zamanda sevinirim iyi çalışmalar
çok çok tesekür abii harikasin abiii
:thx:
slm isimler için çok tşk ederim bir isteğim daha olucak DJ İHTİYAR DELİKANLI SİZLERLE değişik renklerde yazarsanız en kısa zamanda sevinirim iyi çalışmalar
Merhaba kolay gelsin bende bir kaç isim rica ediyorum çok hoş hazırlanmış hepsi emeklerinize sağlık.
BELİNAY ve BELİNAY SİZLERLE DJ BEDİRHAN DJ SAHRA DJ DİLAY DJ BELİNAY
umarım fazla olmamıştır şimdiden teşekkür ediyorum kolay gelsin
slm
kardesim
rica etsem yakam--fm yazisi yazarmisin kabartmali hareketli olsun
****ONUR*****, slm abicim nasilsin inlsha :-D rica ettsem bana bir Kralice_fm
Canimsin_fm
gif yaparmisn rica etsem ? simdiden tskler
SENER KARTANESİ HASAN ve UMUT rica etsem değişik birkaç renkte yazabilirmisiniz? teşekkür ediyorum şimdiden.
tsk ederim elinize saglik yazilar cok güzel olmus bıde unutmusum murat olarak ltfen ricaedecem tsk
cok tskler emegıne saglık harıka olmus
haydar ve murat yazarsaniz sevinirim
tsk