Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Çok teşekkürler üstad eline emeğine sağlık süper olmuş :thanks:
:sevgi: :mucuk:
ISOM, allah razi aolsun kardes cok sagol eline saglik
:thx:
abı cok tsk ederım ama CEWAI OLMUS BEN CAWAI ISTEMISTIM ZAHMET OLMAZSA
C
A
W
A
I
OLURSA SEVINIRIM ABI KOLAY GELSIN
ismim cem DJ "IZDIRAPCEMBERI" ORTASINDAKİ CEM FARKLI RENKTE YAZARSANIZ SEVİNİRİM TSK
SLM İSO ABİM 5 VE 6 NUMARADAKI GİFLERDE OLDUGU GİBİ 1 ER ADET KRAL57-FM' E HOŞ GELDİNİZ DJ REİS YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM ABİM. KOLAY GELSİN
SLM
SLM İSO ABİM 5 VE 6 NUMARADAKI GİFLERDE OLDUGU GİBİ 1 ER ADET KRAL57-FM' E HOŞ GELDİNİZ DJ REİS YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM ABİM. KOLAY GELSİN
Dj*Guller*Vurgun*
*Sizlerle*
rica ettsem yaparmisiniz simdiden tskler::...
selam kardeş isteklerim bitmiyor galiba :lol: bana 2 tane daha dj yazısı yazarsan çok mutlu olacagım . şimdiden teşekkür ederim
DJ ROTASIZ
DJ HAYALGÖZLÜM
birde
SEVGININ YAGMURA DÖNUSTUGU ADRES
SEVGIYAGMURU FM
olarak degişik şekillerde yazarsan çok mutlu olacagım, ellerin dert görmesin
slm DJ ÖNDER SİZLERLE İYİ DİNLEMELER DJ ADEM SİZLERLE İYİ DİNLEMELER değişik renklerde yazarsanız sevinirim en kısa zamanda tşk ederim
Çok çok teskkrler emegınıze saglık ıso abııı supersınn walla allah razı olsunn ellern dert gormesın

~~DJ_MECHUL~~ BÖYLE BİRKAÇTANE YAZARSANIZ SEVİNİRİM
İSO abim BURCU BURCU YAZAbilirmisin çok büyük olmasin deişik hos olsun çesidide bol olsun sayısida çok tesekürler iso abim şimdiden
seLam merhaBa sızden bı rıcam olucak **~MIR~SE~ERDHET~NE~**
**RADIO-PRANVERE-DASHURIS** ** DJ XIMI ** DJ*LINDA DJ...::KADY::... DJ~M E L İ DJ~ARIOLA DJ-RAMY HERSEKILDE OLSUN GENELLIKLE CIFT TARAFLI DONSUN.. HAREKETLI OLSUN.. SIMDIDENN COOOK TSKLERRR KOLAY GELSIN :d
abı cok tsk ederım ama CEWAI OLMUS BEN CAWAI ISTEMISTIM ZAHMET OLMAZSA
C
A
W
A
I
OLURSA SEVINIRIM ABI KOLAY GELSIN
ismim cem DJ "IZDIRAPCEMBERI" ORTASINDAKİ CEM FARKLI RENKTE YAZARSANIZ SEVİNİRİM TSK
Dj*Guller*Vurgun*
*Sizlerle*
rica ettsem yaparmisiniz simdiden tskler::...