arkadaslar benim radyoma giremiyo dinleyiciler girerken baya güçlük cekiyolar baya bi zaman alıyoo hatta radyo acıkken dinleyicide ifroned denen bi sey yazıyo ekrana dinleyici giremiyor acil yardımm
bana acil yardım dinleyiciler radyoya giremiyo girseler bile baya bi zaman alıyo radyo acıkken kapalı değil ama daha değişik bi şekilde kimse giremiyoo acil yardım lütfenn
kardesim orda kırmızı yeşişey anlamadım port ney onu bile bilmiyil bişeyler var ama hiç bom güzel kardesim sana msn adresimi versem bana yardımcı olurmusun şifreleri sana versem
kısaca o başlığı okuduktan sonra yapmanız gereken kendi modeminizde flatcast UDP 4013 portunu açmalısınız
ve modeminizde firiwell varsa ordanda UDP 40123 portuna izin vermelisiniz
ayrıca bazı virüs tarayıcı programlarıda flatcast portunu engeller aynı izini virüs programından da vermelsiniz
üst sağ köşede arama bölümü mevcut modeminizin ismini yzıp arama yaparsanız
resimli biçok açıklama bulcaksınız
bunla uzun iş ben uğraşamam diyosanız Radyonuzda Portu açık bir dinleyici devamlı bulundurcaksınız
kısmende olsa çözüm sayılır en sağlıklısı kendi modeminizden port açmak
kardesim tsklerde ama baskası yayındayken radyo dşmeden ben nasıl alırım yayını böle girmiyoki hata veriyoo kası tarafın napması lazım okonuda bana bilgi verirsen sevinirim hani kapı acma meselesi varya