Zitat von »"Erzincanli_Celal"«
Gercek süper olmus ellerinize ve yüreginize saglik iscilik cok ama degmis canlar ben Erzincanli_Celal admin ve yöneticim ama cok bilgim yok ne yaziki canlar yardimci olursanis cok sevinirim simdilikten cok cok tsk ederim ellerinize ve yüreginize saglik

Zitat von »"DJ*ASKSIZ GEMI*"«
SLM KOLAY GELSIN ARKADASLAR BENDE YENI DJ YIM BANADA YAZARSANIZ SEVINIRIM DJ*ASKSIZ GEMI* BIRDE DOSTLUĞUN VE KARDEŞLEYİN BİRLEŞTİYİ MEKAN KIRMIZI RENKTE OLURSA SEVIRIM CISITLI SEKILLERDE LUTFEN SIMDIDEN COK TSK EDEOYRUM BIR KAc ceıt yazarsan cok sevınırım

Zitat von »"eva991"«
Kolay gelsin İso abicim bana böyle ışıltılı süslü püslü DJ MASAL - DJ ASYA - DJ RAHMAN GÜLÜ VE DJ AHMET YAZARMISIN IKIŞER ÇEŞİT YAZARSAN ÇOK MAKBULE GEÇER ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE SAĞLIK[img][/img][img][/quote]
[img]http://s7.directupload.net/images/091001/lj95zktm.gif[/img]
![]()
Zitat von »"baba__"«
selamun aleykum ıyı aksamlar
DJ CANISIM
DJ ESİLİA
DJ MERVAN
DJ MURAT
yazarmısın rica etsem kirmizi, gri ,mavi ,beyaz,yesil,pembe renkler olursa hepsınden de cesıt cesıt yazarsan sevınırım cok cok tesekkurler ellerıne saglık....kib...aeo...bb..
19,31 sekıldekı gıbı olursa :thx: :thx:

Zitat von »"alperen333"«
hanimaga sizlerle ve ali reis sizlerle yazarmisin ya gercekten yaziliyomu para verip yazdiramiyoruz valla degişik sekilerde yazarsanik çok çok tesekürler

Zitat von »"*RaSuLe-SevdaLi*"«
Selam Banada böyle bi isim yapa bilirmisiniz Dj-ArZu olarak mümkünse kirmizi ve pembe renk olsun cok tsk ederim

Zitat von »"kelebeqim"«
Slmmm hayirli aksamlar bana rica etsem iki nick yazarmisiniz 28. ve 37. nolu yazi seklinden olursa sevinrim
CeyLangözLüm
CeyLangözLüm
Seni SEViYORUM
simdiden emeklerine saglik tskler

Zitat von »"nur_42"«
abicimmm iyi aksamlarr NUR&BURCU sizlerle , ıspartalı iki kafadar burcu&nur sizlerle, değisik renklerde yazarsann sevnrm abii alllah razı olsn simdideenn tskrlr

Zitat von »"Kaybettim"«
Üstad bana bir kaç çeşit dj Ali Rıza, dj Mor Menekşe, dj Asi ve Mavi, Dj Melike istesem yazar mısınızz?? Şimdiden teşekkürler
:h050:

)
)