Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gercek süper olmus ellerinize ve yüreginize saglik iscilik cok ama degmis canlar ben Erzincanli_Celal admin ve yöneticim ama cok bilgim yok ne yaziki canlar yardimci olursanis cok sevinirim simdilikten cok cok tsk ederim ellerinize ve yüreginize saglik
SLM KOLAY GELSIN ARKADASLAR BENDE YENI DJ YIM BANADA YAZARSANIZ SEVINIRIM DJ*ASKSIZ GEMI* BIRDE DOSTLUĞUN VE KARDEŞLEYİN BİRLEŞTİYİ MEKAN KIRMIZI RENKTE OLURSA SEVIRIM CISITLI SEKILLERDE LUTFEN SIMDIDEN COK TSK EDEOYRUM BIR KAc ceıt yazarsan cok sevınırım
Kolay gelsin İso abicim bana böyle ışıltılı süslü püslü DJ MASAL - DJ ASYA - DJ RAHMAN GÜLÜ VE DJ AHMET YAZARMISIN IKIŞER ÇEŞİT YAZARSAN ÇOK MAKBULE GEÇER ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE SAĞLIK[img][/img][img][/quote]
[img]http://s7.directupload.net/images/091001/lj95zktm.gif[/img]
İSOM ABI COK TESEKKUR EDERIM EMEGINE SAGLIK AMA BIR KAC CESIT OLARAK YAZARSAN SEVINIRIM
DJ*ASKSIZ GEMI*
www.gözdefm.de.ms
DJ*ASKSIZ GEMI* SİZLERLE
www.gözdefm.de.ms'Yİ SEÖTİĞİNİZ İÇİN TSKLER
YAZARSAN ABI BUNLARI COK MEMNUN OLURUM
slm iso rica etsem banada yazarsan sevinirim.DJ YAKUP diye
merhabalar kolay gelsın benım ısmı yazmıssın tskler ama yanlıs olmuz cewaı olmus ben CAWAI ISTIYORUM SIZE ZAHMET YENIDEN YAPARSANIZ COK SEVINIRIM SIMDIDEN TSKLER
C
A
W
A
I BU SEKILDE 2 TANE YATAY SEKIDE 2 TANE DEGISIK SEKILLERDE SIMDIDEN COK TSKLER KOLAY GELSIN
İSOM ABİ KİRMİZİŞAPKA SİZLERLE VE BİDE SADECE KİRMİZİSAPKA DEGİŞİK SEKİLERDE YAPABİLDİNİZ KADAR YAPARSİNİNİZ RİCA ETSEM ABİİ HARİKA SEYLER YAPİYORSUN SİMDİDEN TESEKÜR
ABİ UNUTMUSUM RENKLERİNİN HEPSİ KİRMİZİ RENK OLSUN ASLAN İSOM ABİMMM SAOL VAROL
sen bu alemde teksin abi tesekür
bu istekleri aninda yapiyosun bunu nasil basariyosun bikerdedaha tebrik edrim kirmizişapka istemiştim sabirsizkla bekliyorum deişik sekilerde braz fazla olyursa memun olurum tesekürler
dj isimleri
slm kardeşim şimdiden emegine teşekkür ederim. Benimde senden dj isimleri isteğim olacak.
DJ SAMANOYLU
DJ SADOCAN
DJ BULUT
DJ PRENSES
DJ SARAYÇİÇEĞİ
DJ ARZU
DJ DÜŞLERPRENSI
birde SEVGİYAGMURU FM yazarsanız değişik şekillerde çok sevineceğim. Kolay gelsin, sağol, var ol
İsoo Abii yaa neden herkese birsürü yapıyorsun bıze bırer tane ve sade yapıyorsun valla üzülüyorum hep aynı oluyor bızımkı .
Banada Dj Emre YazarsaniZ SeviniriMM Bi qirdiqimde aLiriMmm..!! Sonrada oLsa oLar

)

)
Dj_Taylor_Sizlerle_Iyi_Dinlemeler rica ettsem yaparmisiniz ??