BenKral, kardes emegine saygi duyuyorum chat alanindaki resim haric teman güzel olmus emegine saglik. Yazacaklarimida yanlis anlama vede anlasilmasin lütfen...
O resmi ben nette biyerde daha görmüstüm vede cok üzülmüstüm orda yorum yapacak veya elestiride bulunulacak biyer yoktu onun icin burda sizlerle paylasmak istiyorum. Resimde gördügünüz gibi TÜRKBAYRAGİ'miz merdivene serilmis ve üzerinde bayan yatiyor .Sizinde bildiginiz gibi bayragimizi sadece SEHİTlerimizin üzerine örteriz üzerine yatmayiz ve yatirtmayiz vede yere düsmesine bile müsade etmeyiz oysaki burda merdive serilmis... Birde bu resimdeki mekan, gerci burda cok net degil karartilmis ama ben net oldugu halini gördüm ve bu mekan bizim BAYRAGİMİZA yakismiyor sanki korku filminden bi sahne gibi vede pencere kenarlarinda da yanlis hatirlamiyorsam eger degisik ve korkunc bi hayvan büstleri vardi...
Bilmiyorum benmi cok ince düsünüyorum aceba ?? Ama BAYRAGİMİZİ da kullanirken bazi seylerede dikkat etmek vede ince düsünmekde gerektiriyor. Demi...?