Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
BOYUTU BUYUK OLAN GIFLERI UPLOAD EDEREK URL DEN KOYUNUZ ANLATIM ICIN http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=24611&start=0 TIKLAYINIZ.
selamun aleykum ıyı aksamlar
DJ CANISIM
DJ ESİLİA
DJ MERVAN
DJ MURAT
yazarmısın rica etsem siyah,beyaz,yesil,pembe renkler olursa hepsınden de cesıt cesıt yazarsan sevınırım cok cok tesekkurler ellerıne saglık....kib...aeo...bb.. :thx:
tşk ederımmm halletım yardımlarınız ıcın tekrar tşkler
DJ HANİM AGA DJ ALİ REİS RİCA ETSEM YAZARMİSİNİZ TESEKÜRLER
DJ ALİ REİS VE DJ HANİMAGA VU BURCU SİZLERLE RİCAESEM YAZABİLİRSENİZ ÇOK MENMUN OLURUM İLKDEFADA YAZDİRMİŞ OLUYOM GERCEKTEN YAZİYOMUSUNUZ TESEKÜRLER DEİŞK SEKİLERDE YAZARSANİZ SEVİNİRİM SAOLUN
HANIMAGA BUSEKİLDE OLSUN ABİİ TESEKÜRLER YAAA ALATURKADA Bİ YAZİLİ HANİMAGA BİDE ALİ REİS BULAMADİM SEN YAZARSAN OLCAK İNSALAH TESEKÜRLER
slm bana dj gifi yazarnisini DJ ZEYNOMM SIZLERLE VE DJ MEHMET SIZLERLE DEGISIK SEKILLERDE OLURSA SEVINIRIM ŞİMDİDEN TSKLER :d040:
ABİ BUNE YAA GÖZLERİME İNANAMADİM VALLLA HELAL OLSUN ABİ MÜTHİŞSİN SEN YAAA ELİNE YÜREGİNE SAGLİK ÇOK ÇOK TESEKÜR
ABİİ YA BU İSTEMİDE YAPARSAN KİRMİZİŞAPKA SİZLERLE KİRMİZİ RENKTE HEPSİ ÇESİDİ BOL OLURSA İLK FİRSATTA SEN, ZİYARETE GELCEM ABİİİ ÇOK ÇOK TESEKÜR
cok cok tsk ederim
elerine saglık
gercekten süpersin
onur pasam su yazdıgın sıtemı programmı bızede wersene :olee:
ONUR PAYLASIMLARIN ICIN TSKLER ARKADASIM :evet:
slm hepsi harika olmus elinize emeginize saglik benim icinde AYISIGI.yazgülü. dj eren yaparsaniz cok sevinirim simdien cok tessekkür ederim sevgilerle
onur pasam su yazdıgın sıtemı programmı bızede wersene :olee:
program xara3d6