Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tesekürler elinize ve yüreginize saglik cok güzel olmus daha nice basarilar dilerim saygilarimla
TSK LER
DJ.BAHOZ İSTEMİSTİ MÜMKÜNSE TSK
teşekkür ederim ellerinize sağlık birde Ramis istemistim ilginiz için sağolun
NASIL RESİM ANLAMADIM BEN RESIM ISDEDIGINIZI HATIRLAMIYORUM
tesekürler elinize ve yüreginize saglik cok güzel olmus daha nice basarilar dilerim saygilarimla
:thx:
slm abı zaLim_KraL42 YAZARMIISNN :up:
slm abı DJ CRAZY YAZARMISIN BI KAC CESIT
SLM NASILSINIZ SIZDEN RICAM OLCAK HASRETÇEKENLERFM BIRDE HASRETÇEKENLER YAZARSANIZ ÇOK TŞK EDERIM RENKLERDE KIRMMIZI VE BIR KAC CESIT OLURSA ÇOK TSK EDERIM SIMDIDEN KOLAY GELSIN.. :harika:
SLM TEKRAR RICAM URL ADRESLI OLURSA SEVINIRIMM SAOL
tşklerrrrrrrrrrr cok gusel hepsııı emeklerınıze saglıkkk :harika: :h050:
DEGERLI ABİM BİLİYORUM SIZI COK UGRASTIRDIGIMI, . BU SENDEN SON RICAM OLUCAK RADYOM ICIN . BANA 5 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ''Biz Ne Paranın Delisi,Ne Şerefsizin gölgesi,Ne kansızların Bekçisi,Nede Yalanın Sahidi Olduk.Biz Gönlümüzün Efesi,Ortamların Delisİ Olduk..Bu Saatten Sonra Geçici Heves Değil.HAK EDENE NEFES OLURUZ.... DOSTLUĞUN VE ÖZLEMİN BULUŞTUĞU KRAL57 FM'E HOŞ GELDINİZ'' DJ BeNKRAL SEKLİNDE BU SON YAZIYIDA YAPABİLİRSEN ABİM TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM... YAZDIKLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ABİM YAZILARIN COK SÜPER OLMUS ELLERİNE SAGLIK.
slm abı DJ CRAZY YAZARMISIN BI KAC CESIT
tşklerrrrrrrrrrr cok gusel hepsııı emeklerınıze saglıkkk :harika: :h050:
:sevgi:
slm yanlış anlamışsınız beni resim degil RAMİS di ayrica kendileri teşekkürlerini sunuyor birde Mİss-Bon istiyorum dj yazisi size bende tskler ederim sağolasiniz
çok mersi iso bey minnettarız saygılar
merhabalar oncelıkle kolay gelsın benım rıcam sızden bana yukardan asagıya ıkı tane degısık sekılde
C
A
W
A
I
YAZARSANIZ 2 TANEDE NORMAL SEKILDE CAWAI YAZARSANIZ SIMDIDEN TSKLER KOLAY GELSIN
slm dj* ASKIM SENI SEVIYORUM. yazisi rica etsem simdiden tsk.
abi cok tesekkür ederim çalışmaların cok süperrr
mrb daha öncede yazmıştım ama görmediniz sanırım yazamamışsınız yada ben göremedim dj engin yazarmısınız rica etsem