Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
:hep: slm PaşalaR bana dj barıs Barıs sizlerle yazarmısınız :c026:
radyomuz yeni sizden rica etsemhapsinin başına dj olcak isimler zorask hatırla sevgili papatya tuba erhan ipram efsane trejedi regi_rapşimdiden çok tşkrlerrr hepsi bi kaç çeşit olrsa sevinirimm emeğinize ellerinize sağlık
selammm ben de bır rıcada bulunabılırmıyımm dj nazo sızlerle yazısı ıstıyorum mumkunse 6.sayfadakı dj mıne sızlerle yazısı var pembe onun gıbı olursa sevınırımmm bırkac renktee(pembe kırmızı tonları)sımdıden tsk ederım kolay gelsınnn
slmm banada yaylor yazisi gibi ~dogukan~ bu sekilde yazarmisniz denizmavisi rengi kirmizi kursun rengi beyaz olsun renkleri(DENIZ MAVISI OLAN RENK YUKARDAN ASAYA YANAN DONEN OLSUN LUTFEN) SIMDIDEN TSK EDERM BASARILARINZIN DEVAMINI DILERIM
****ONUR*****, rica ettsem bir By_ilays diye yaparmisiniz simdiden ok tsklerr
slm hasretcekenlerfm yazarmısınız rica etsem birde hasret cekenler yazarsanız kırmızı renk birde gümüs grisi olurda acık mavi renkler olursa çok tşk ederim saolun kolay gelsin..
radyomuz yeni sizden rica etsemhapsinin başına dj olcak isimler zorask hatırla sevgili papatya tuba erhan ipram efsane trejedi regi_rapşimdiden çok tşkrlerrr hepsi bi kaç çeşit olrsa sevinirimm emeğinize ellerinize sağlık
lutfen ısteklerınızı alt alta yazınız :up:
:Burda: onur saol pasam elıne saglık :emek:
tsk ederm ellerinze saaglik cok guzel olmus
:Burda: onur saol pasam elıne saglık :emek:
:thx:
tsk ederm ellerinze saaglik cok guzel olmus
,
gule gule kullanın :up:
Onur pasam DJ CRAZY dıye ıstemıstımm görmedın sanırım
DJ SERGEN YAZARSANIZ SEVNİRİM AMA BİRAZ FAZLA OLSUN GEREKLİ ÇÜNKÜ SİMDİDEN TSK
cok tsk ederımmmm harıka olmusss fakat en usttekı nı koyamıyorumm buyuk gelıyorr :blush2: url ıle koymayı da beceremedımm yınede emegınıze saglık :h050: