Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sevgi , Aşk vb. Sözleri icin gifler.
PayLaşım için TeşekürLer.
PayLaşım için TeşekürLer.
rica ederim..
by USAKLI, emegine saglık hepsi birbirinden guzel paylasim icin tskr
by USAKLI, emegine saglık hepsi birbirinden guzel paylasim icin tskr
eyvallah saolasın begenıp yorum yazdıgın icin ben tsk ederim..
by USAKLI, paylasım ıcın tskler
by USAKLI, paylasım ıcın tskler
riccalar efenım yorumlarınız icin :thx: isteginize gore sizleride yapabilirim bu sekılde :up:
cok tesekkürlerrr :thx:
riccalar efenım yorumlarınız icin :thx: isteginize gore sizleride yapabilirim bu sekılde :up:
valla hemde ne sevindirirsin
sevindirmek bizim işimiz sizin sadece sözleri yazmanız yeterli...
paylaşım için tşk çok güzeller hepside. peki o yazıları yazabileceyimiz o site adresini verebilrmisin
site uzerinden yapmıyorum program uzerınden yapıyorum kardesim
ismini güneşe yazdım her şafakta doğsun diye yüreğini yüreğime yazdım için yandığında benimde yansın diye adını canım koydum.sen öLdüğünde bende öleyim diye BANA BUNU YAZARMISN KALPLI OLSUN LUTFEN DJ GAMZELIM SIZLERLE VE ARKASINDAN BU SIIRI EKLERSENIZ COK SEVINIRIM SIMDIDEN TSK EDERM ALLAH RAZI OSUN
canımdaki her nefes nefesine eklensin. içimdeki her heves hayalinle demlensin, bırak yaralı gönlüm varlığnla renklensin, sen benim yüreğimde yaşadıkça özelsin BUNUDA YAPARSANIZ AYNI SEKILDE DJ GAMZELIM SIZLERLE ARKASINDAN SIIRI EKLEYRSENIZ LUTFEN BILIYOM COK OLDUM AMA COK SEVIYOM BOYLE SIIRLERI ALLAH RAZI OLSUN IYIKI VARSINIZ
çok güzel sözler emeginize saglik bana şu cümlelerle yaparsaniz çok sevinirim.Karanlık yarınlarda yıldızsız gecelerde ucsuz bucaksız yolarda sevdim seni yagmurlar altında aglarkende sensizlik boynumu bükerkende sevdim seni ve hep sevecegim melek&tarık eklerseniz memnun olurum cok tskrlr şimdiden başarilar kolaylıklar diliyorum yüreginize gam düşmesin dilegiyle.
güzel hazırlanmış gifler emeğinize sağlık teşekkürler paylaşım için
umarım begenırsınız iyi gunlerde kullanmalar..