Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
denizlerde ablam benim ne buradan verebilecek bi pastam nede balonlarim var ama kocaman bi yürekren gelen sevgim var iyiki dogmusun iyki varsin dogum günün kuttlu olsun :birthday: :sevgi:
KargoyLa yoLLa ben aLırım. Haa birde hediye aLmayı unutmaa :-)
banami dedin kargoyla yolla diye schlange :happy[1]:
hee sana dedimm Ne var ne yok yoLLaa :-)
valla olsa dükkan senin derdim de yokki bisi yollasam kargo yyu bosuna mesgul ettmiyeyim
denizler biliyorum kutlamaya geç kalmışım

) ama ben herzaman hersayfayı dolaşamıyorum üzgünüm geç olsada dogumgününü kutluyorum sağlık başarı mutluluk dolu nice seneler herşey gönlünce olsun.
tşk ederim güzel bir calişma
denizlerde, nıce saglıklı sıhhatlı senelere
bıraz gec oldu ama bakmazsyn artık kusurumuza
pano süper ama indirmek istiyoruz inmiyor bir kaç arkadaş denedik ama malesef indiremedik
pano süper ama indirmek istiyoruz inmiyor bir kaç arkadaş denedik ama malesef indiremedik
geç kalan arkadaşlarımada çok tşk ederim

)) yeniden doğumgünümmüşüm gibi oldu

))
müsra*, bu bana özel bir temaydı ama nisacımdan rica edelim fcp yapsın ve paylaşıma sunsun ben bundan gurur duyarım..nisacımm umarım beni görürsün

))
ABLACIM DOGUM GUNUN U BILMIYORDUM GEC OLDU BELKI AMA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN NICE MUTLU SENELERE INS ALLAH UZUN OMURLER NASIP AILENLE BIRLIKDE INS
[img][/img][img][/img]