Giriş yapmadınız.

nurah

Stajyer

• Konuyu başlatan "nurah"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 25.03.2009, 13:25

Klasore c99 ile ulasabiliyorsun Sadece

Arkadaslar kloroelere adece c99 ile yada vebzeri bi exploitle ulasabiliyorum.
Guvenli mod disk taramasi defrag gibi butun yontemleri denedim hiç biri olmadi. Bi fikri olan varsa bekliyorum .

Prenses

Orta Düzey

• "Prenses" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 26.03.2009, 17:06

sürücünüzde sorun olabilir yada sistem dosyalarınızda başlat /çalıştırı açın açılan pencereye cmd yazın siyah ekran açılacak oraya sürücünüzün adını yazın örnek D: yazdıktan sonra enterleyin cd içine girmiş olursunuz

klasörleri görüntülemek için DIR/W:
dosyaların tamamını görmek için DIR yazıp enterlerin

ms dos üzerindeki diğer komutları googlede aratıp kopyalama ve taşıma işlemlerinide yapabilirsiniz sürücünüze ulaşamama sorunu içinde windowsunuzu onarmanızı tavsiye ederim kolay gelsin

nurah

Stajyer

• Konuyu başlatan "nurah"

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 27.03.2009, 17:16

Windowsun oldugu surucuyu kokten formatladim yine olmadi yani anlican windows sifirdan kurluk sapa sağlam yani.
Olayi anlamiş değilim ama diyorumki iyi exploitler var :)

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 12.09.2009, 20:56

odesa diye bi lasör kilidiyle kalasörümü kilitledim fakat program 10 kullanımlıkmış bütün sayfalarım çalışmalarım o klasördeydi nasıl açabilirim yardım lütfen

5

Saturday, 12.09.2009, 21:12

yitikkentli,

İndirdiğiniz programın 10 kullanımlık deneme sürümüdür. Kullanım hakkı bittiğinde şifrelediğiniz dosyalarınızı açmak için tam sürümünü satın almanızı isteyecektir.

10 kullanımlık hakkınız bitmeden önce kilitlediğiniz dosyalarınız açmayı unutmayınız.uyarısı vardır

şayet 10 kullanımda klasör kilidini açmadıysanız satın almalısınız

yada 10 sefer kullanım yapmadıysanız aşşağıdaki açıklamları okuyunuz

Önemli dosyalarınızı güvenle kilitleyebileceğiniz, şifreleme yazılımıdır
Program açılışta sizden program şifresini istemekte ve o şifre ile programı açabilmektesinizProgramı açtıktan sonra yukarıdaki konsol ağacından istediğiniz sürücüyü ve klasörü seçtikten sonra yan taraftan da klasörün nereye yönlendirileceğini seçip ‘Kilitle’ butonuna basmanız yeterlidir
Kilidi açmak için ise kilitli olan klasörün üzerine gelip, yeşil renkteki ‘Kilidi aç’ butonuna tıklamanız gerekmektedir

Şifre alanına harf ve sayının yanı sıra parantez gibi özel karakterler, boşluk koyma ya da şifre koymama gibi olanaklara sahipsiniz
Şifrenizi daha sonra değiştirmek isterseniz, üst menüde ayarlar bölümüne tıklamanız ve oradan parolayı değiştir butonunu tıklamanız yeterlidir
Kilitlenecek klasör seçildikten sonra sağ taraftaki “Kilitlenecek klasör nereye yönlendirilsin?” bölümünde seçim yapılmadığı takdirde kilitle butonu gri kalacak ve aktif olmayacaktır Buradan bir alanı seçtikten sonra ‘Kilitle’ butonu kırmızı ve aktif olur, böylece kilitleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz

Kilit açma işlemi ise, kilitli olan klasörün listeden seçilerek, (yeşil buton) kilit aç tuşuna basılarak şifre girildikten sonra yapılır.

not bildiğimkadarıyla demo şifresi 123456 dır

Odesa Klasör Kilidi ile ilgili bazı ipuçları
1.ayarlar/parola değiştir kısmından şifrenizi değiştirebilirsiniz!
2.kilitlenecek klasörü seçmek için iki kere tıklayınız!
3.kilitlenecek klasörün yönlenmesi için mutlaka seçim yapınız!
4.şifrenizi hafızanızda iyi saklayınız, Odesa Klasör Kilidi kırılamaz!
5.parola değiştirme kısmını boş bırakırsanız, parola sıfırlanmış olur!
6.program size yinede şifre sorar enter a basıp geçiniz!

şayet kilitlemiş olduğunuz klasörü göremiyorsanız bilgisayarınzda önce bir klasör açın daha sonra en üstte sekmeler bölümünde araçlar >a tıklayın klasör seçenekleri görceksiniz tıklayın açılan ufak ekranda görünüm yazan bölümne tıklayın gizli klasörleri göster bölümünü işaretleyin ve uygula deyip tamama basıp kapatın

artık gizlemiş olduğunuz klaösrü görceksiniz daha osnra bu borograma geçin ve yukarıdaki adımları uygulayın

şayet kilitldiğiniz klasörde veya klasörlerde önemli bilgileriniz varsa mesajlaşma adresinden sorununuz hakkında iletişim kurabilirsiniz

Sweandy09

Stajyer

• Özel mesaj gönder

6

Wednesday, 6.01.2010, 06:12

Klasore c99 ile ulasabiliyorsun Sadece

sadece seo yada hit e bağlı değildir alexa. Sanırım sonuçlar toolbar ile alınıyor bu sistem de yani kullanıcılarınıza o toolbar ı indirmelrini soylerseniz iyi sonuçlar alabilirsiniz.