Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SLM HEMŞOM;İYİ ÇALIŞMALAR.MÜMKÜNSE Dj Melegim Sizlerle YAZARSAN SEVİNİRİM.RENEK OLARAK BEYAZ.SİYAH VE TURKUVAZ RENGİ LÜTFEN.TŞKLRRR İYİ ÇALIŞMALAR...
abowwww cok özür ya emeyine salik cok sirin olmuslar ama ben yanlis yazmisim

(((((((( dj damla olacakdilar dama deyil simdiden emeyine salik cok güzel calismalar yapiyorusun cok cock özür :wallb: :wallb: :wallb: :wallb: :wallb:
slm ISOM Hemsom...Hemsom ya...seni yine rhatsiz edercem.....bana yazi yazarmisin...fazla olmuyorsam :-).....1-7 kadar ve birde numarasiz siirli yazilar var en üste...birer tane onlardan yaparsan cok makbule geceresin Hemsom....simdiden sonsuz tsk.ler.....dj ismim...Dj Sarioglan43.......hee birde Dj Sarioglan43 sizlerle de olabilir :-D
Saygilar
cok cok tsk ederim
:thx: :thx:
slm ısom abi kolay gelsin calısmaların cok süper olmus emegıne saglı
benimde senden istegim olacak mümkünse simdiden tsk ederim eline ve emegine saglık
dj taylan renklerini sen ver abi ve cesitli olursa sevinirim
dj onur bunuda sen ayarlarsın abi
dj beyaz
dj tatlıbela
enerji dolu müzigin tadı
birde slowpowerfm hpsgeldiniz
mümkünse cesitini bol verirsen sevinirim abi
kolay gelsin ank slm ve sagılar
Seninle Baglandim Hayata,
Seninle Ölmek isterim.
Seninle actim Gözlerimi
Seninle Kapamak Isterim.
gifini rica etsem.
:0001:
selam isom hayırlı akşamlar.bende dj meleğim yazdığın tarzlarda zeynep olarak yazmanı istiyorum mümkünse.renklerden biri mor olursa sevinirim.şimdiden çok teşekkürler
DJ DEVRAN SİZLERLE VE DJ SERGEN SİZLERLE YAZARMISINIZ ÇEŞİT OLURSA SEVİNİRİM EMEGİNE YÜREGİNE SAGLIK ŞİMDİDEN
cok sagol emeyine salik cok güzel olmuslar cok tskkkkkkkkkkkkkk :sevgi: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: iyiki varsiniz
selam isom abim. emeklerine saglik çok güzel çalışmalar yapıyorsun. DJ KARAM DJ ÇERKEZKIZI DJ ÖZLEM İZMİTİMFM YAKAMOZ10 GİFLERİ yapabilirsen biraz çeşitli sevinirim abim. teşekkürler şimdiden
slm abı ali sizlerle yazarmısın degısık renklerle ;-)
slm arkadaslar rica etsem dj fadime yazisi istiyom.rica
isimler harikalar cok güzeller .benim ismim halen gelemdi (((
slm abi fadime silerle degisik renkle yazarmisin

)
slm abi fadime sizlerle degisik renklerde istiyom rica etsem

)