Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
schlange34, slmm benim bi ricam olacak dj damarcı turkuaz mavisi ve çeşitli renkte yazarsanız sevinirim şimdiden kolay gelsin

:thx:
kralimfm, Yaptıgın gifler 100 kb den büyük oluyor birde çok gif yapmaya meraklıysan Kendine bölüm açarsın burası Schlangenin bölümü.
tanyeli07, tan yelii bak iletileri oku sonra konus
tanyeli07, bu sekılde konusman cok yanlıs bılmem anladınmı bıraz daha kıbar olabılırsın senın gıbı bayana yakısmıyo bu uslup
ve sunuda bil arkadasim ben bolum acacak olsam seni bile muhatap almam karsıma bunu aklına sok
ARKADASLAR schlange34, ARKADASIMIZ FORUMDAN AYRILDIGI ICIN KONU SILININCEYE KADAR BEN YARDIMCI OLUCAM
buyur tanyelı bu sana bahsettıgım ıletı oku ama iyi oku
biri ayrıldımı konumu siliniyomuş.yeni duydum böyle bişeyi.korkma silinmez. hem silinsede sen endişelenme.emegi başkası vermiş.
tanyeli07, manali manali konusma ne demek istiyosan acıkca konus
ben yalnış bişey demedim kardeşim kilitlense fena olmaz kelimesinin anlamını sordum
katlan, abim hatamiz varsa affola
yok kardeş rica edrim hata meselesi degil sadece bir kelimenin analmını merak ettim saikaya sordum du tmm kardeş unuttum bilee
SLM,İYİ ÇALIŞMALAR,RİCA ETSEM Dj Melegim Sizlerle yazabilirmisiniz.mümkünse sadece siyah,beyaz ve turkuvaz ... tşklr
SLM KARDESİM BANA BU SLOWPOWERFM DJ TAYLAN VE DJ ONUR , BİRDE ENERJİ DOLU MÜZİGİN TADI YAZARMISIN CESITLI VE RENKLERINI KENDİNE GÖRE AYARLARSAN SEVİNİRİM SİMDİDEN EMEGİNE SAGLIK TESEKKÜRLER EDERİM KOLAY GELSIN
dj fuat sizlerle
ezgilifm
lütfen
selamun aleyküm kardes sizden bir ricam daha olucak
( HERKES AYNIYKEN BIZ FARKLIYDIK SIMDI HERKES FARK PESINDE BIZ YINE AYNIYIZ SABURFM )
( SABUR SIZLERLE )
( FARKIMIZ SABRIMIZ SABURFM HOSGELDINIZ )
( SABUR)
( KARDESLIGIN VE DOSTLUGUN EN GÜZEL PAYLASILDIGI MEKAN SABURFM )
bunlari degisik sekillerde yazarmisiniz tesekkür ederim Allah c.c. razi ve hosnut olsun cumaniz mubarek olsun
a.slm bende nik istersem yaparmisiniz rica tabi
bana dj damla dj sinan dj canisi dj byzkaranfil rica etsem simdiden elinize salik cok tsk ederim
ARKADASLAR KONUYU ACAN ARKADASIMIZ FORUMDAN AYRILMISTIR ISTEK GIFLERINIZI [link=]http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=24611 [/link] BURDAN YAPTIRA BILIRSINIZ
Slm DJ ECEM ve DJ ASYA yazarsan çok sevinirim kolay gelsinn şimdiden teşekkürlerr