Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""ISOM""
Alıntı sahibi ""umut_cetin""
isom cok cok ama cok tesekur ederım ...yazılarımı yazmıssın..7-8 ve 22 numarada oldugu gibi asagıdakınıde rica edecektım coks agol sımdıden
dj ezo
ezo sizlerle
dj son imparator
![]()
Alıntı sahibi ""dosttt06""
selamün aleyküm iso kardesim bende senden dj sami istiyorum yazarsan çok sevinirim değişik renklerde dönen birde ankara dost fm ye hoş geldiniz yazarsan çok sevinirim emegine yüreğine salik allah kolaylık versin allaha emanet olun saygılar efendim kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum yazıların çok güzel ya
Alıntı sahibi ""~~**LEYL@**~~""
iso slm sizden iki nik istesem http://www.allaturkaa.de/orion/images/smiles/thx.gifyaparmisiniz :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: simdiden tsk biri dj damla sizlerle birid dj canisi sizlerle rica esem yaparisiniz simdien ellerinize salik coktk ederi hayirl gerkolay gelsin size
Alıntı sahibi ""ISOM""
isom cok cok ama cok tesekur ederım ...yazılarımı yazmıssın..7-8 ve 22 numarada oldugu gibi asagıdakınıde rica edecektım coks agol sımdıden
dj ezo
ezo sizlerle
dj son imparator
![]()
ayni sekilde dj umut sizlerle
umut sandalindasiniz
cok cok ama cok tsk ederim..sagol.