Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selamlar olsun isom eline saglık çalışmaların için bana şöyle haşca güzel çalışmalarından yazsan_________RADYO-YAŞAR___________RADYO HURMAN FM____________YAŞAR SİZLERLE____________SUNUCUNUZ YAŞAR_________KRAL DJ YAŞAR___________BANT YAYIN______
tekrar selam mesajıma baktım yanlış yazmışım

(
dj belalıkız olcaktı yazarsan sevinirim
[url][img][b]Slm iso abi benmde bi ricam olacaktı
Dj Asi Kiz Sizlérlé Hos Sohbetler Diler
Dj DaDLuCaDi Sizlerle Hos Sohbetler Diler
Dj CaNTaNéM Sizlerle Hos Sohbetler Diler
Dj Deli Yar Sizlerle Hos Sohbetler Diler
www.radyo-gonulbahcesi.tr.gg De Asi Kiz Sizlerlee
renkleri rica etsem kırmızı turkuaz pembe ve beyaz olabilirmi şimdiden çok tes [/b][/img][/url]
iso kardeşim ellerine saglik emegini helal et cok sagol güzel olmuş biraz renk çeşiti az olmuş ama idare edecez renk çeşidi biraz fazla yapsaydin iyi olacakti her temaya uymuyor ondan renk çeşidi istemiştim yinede sagol iso
selamlar gifler süper olmus emeginize saglik DJ SEDA SIZLERLE gümüs rengi birde beyaz yazarsaniz sevinirim simdiden tskler iyi calismalar saygilarimla..birde DJ SEDA SIZLERLE yukaridan asagiya dogru yazarsaniz memnun olurum
slm kolay gelsin bir kac tane DJ ADALI YAZISI rıca etsem tskler
rica etsem bir kac tane dl adalı yazarmisin tsk ederim
rica etsem bir kac tane dj adalı yazarmisin tsk ederim [img][/img]
ISOM tsk ederim emeginize yureginize saglik hepsi birbirinden güzel olmus.Hakkinizi helal edin.tsklerr.
HELAL OLSUN KARDESİM
tekrar selam mesajıma baktım yanlış yazmışım

(
dj belalıkız olcaktı yazarsan sevinirim
rica etsem bir kac tane dl adalı yazarmisin tsk ederim
Slm abim sizin siyah hareketli temayi indirdim ama ona bir nick lazim rica etsem bulutlu olanindan bana ESMER sizlerle yazarmisiniz tsk..
selamün aleyküm iso kardesim bende senden dj sami istiyorum yazarsan çok sevinirim değişik renklerde dönen birde ankara dost fm ye hoş geldiniz yazarsan çok sevinirim emegine yüreğine salik allah kolaylık versin allaha emanet olun saygılar efendim kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum yazıların çok güzel ya
selamün aleyküm iso kardesim bende senden dj sami istiyorum yazarsan çok sevinirim değişik renklerde dönen birde ankara dost fm ye hoş geldiniz yazarsan çok sevinirim emegine yüreğine salik allah kolaylık versin allaha emanet olun saygılar efendim kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum yazıların çok güzel ya