Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "rengin73"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 6.09.2009, 17:12

bilgisayarıma tıkladığımda

unable to create an instance of required object:file proxy hatasını alıyorum

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 6.09.2009, 17:14

lütfen yardım edin
başlıkta fatal error
unable to create an instance of required object:file proxy
çıkıyor çözüm nedir?
lütfen acil yardım

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 6.09.2009, 17:15

Re: bilgisayarıma tıkladığımda

Alıntı sahibi ""rengin73""

unable to create an instance of required object:file proxy hatasını alıyorum

4

Sunday, 6.09.2009, 23:55

rengin73,
bilgisayarnıza kurulu bir programı yanlış kaldırmış veya bilmeden bazı dosyalarını silmişsiniz

bu herhangi bir program olabilir oyun konsolu olabilir driver dosyası olabilir biçok neden mevcut anlıycağınız

program files klasöründe olupta çalışmayan hangi programınız varsa ona bakmalısınız önce eğer çalışmayan hatalı bir program mevcutsa o bölümde ya o programı yeniden yükleyip kendi uninstall ile silceksiniz yada

alltaki sırayı takip ediniz

Başlat > çalıştır > regedit yazıp açılan ekranda HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTFARE > Microsoft > Windows > Current versiyon > Uninstall bölümünekadar gelip silemediğiniz program ismini bulduktan sonra sağ tıklayıp o ismdeki tüm programları silmek