Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""MeRaL""
mrb ,
bende bir radyo sayfasi rica etsem, sitem php mysql database destekli.
icinde olmasini istediklerim
[list]Admin paneli
radyo sidini ve boyutlarini degistirme imkani
sitenin ismini degistirme imkani
link ekleme imkani
ban sistemi[/list]
[list]Üyelik
kullanici kontrolü
üye kaydi
özel mesaj
IP kontrolü[/list]
[list]extralar
ziyaretci defteri
istek hatti
ziyaretci göstergesi (suan | bügün | dün | toplam)
[/list]
ve cok önemli olan bir istek daha , sanirim java ile kolaylikla yapilir
ziyaretciler siteye girdiklerinde radyo ortalama 30 saniye görünsün, bu süresonra radyo kaybolup bir uyari ciksin
Radyoyu devam dinlemek istiyorsaniz üyelik girisi, eger sitemize daha kayit olmadiysaniz burdan kayit olun.
simdiden tesekkür ederim.
Alıntı
BAZI PHP LER BANDITH YUZUNDEN COK YAVAS ACILABILIYOR WE DINLEYICILER SINIR OLUYOR
Alıntı
WE MYSQL INIZIN ALANI NE KADAR BUNUDA YAZARSANIZ SEVINIRIM
Alıntı
IP KONTROLU ISTEMISSIN UYELERIN IP SINI KONTROL EDEBILIRSINIZ TABIKIDE EN SON HANGI PC DEN GIRDINI FAKAT 24 SAAT ONLINE TAKIP ISTIOSANIZ VPS DESTEKLI SERVERE IHTIYACINIZ WAR
AMA SADECE UYELERIN HANGI IP ILE GIRDINI GORMEK ISTERSENIZ BU KOLAY
Alıntı
BENIM SUANDA BAZI AKSILIKLER YUZUNDEN HOSTING WE TASARIMLARA ARA WERMEK ZORUNDA KALDIM SISTEMLERIM COKTUGU ICIN SUANDA CAFEDEN GIRIYORUM EN KISA ZAMANDA EVDEN GIRECEYIMM

Alıntı sahibi ""saika""
Alıntı
ATILLA PHP UZERI YAPARIM FAKAT 1 GB DE O IP KONTROLU BIRAZ ZOR
Ben 1GB alanada 2 forum calistiriyorum ve alanin 60% daha bos! atilanin istegi icin 10MB lik alan bile cok!!
Neyse beni ilgilendirmez yalniz biraz kombassani hatirlatiyor.
Alıntı sahibi ""Findik""
EzeLimFm,
pardon ama benimde az biraz bilgim var, kücümsedigin phpbb ve bulletin forumlarin icinde bulunan funksiyonlarin 100de 2sini yapacagin portala ekliyecek olursan, bizlere 1. sinif bir radyo portali cikarmis olursun.
Eger bu sistemler icin 50MB yetiyorsa arkadsin istedigi basit bir sistem 1 MB yi gecmemeli. (sen 1000 katinin yeterli olmadigini söylüyorsun)
50.000 Ip kaydetecek olsan database 50KB yi asmaz, aslinda 50.000 IPye hic gerekte yok, son 100 IP bilemedin son 1000 IP sanirim bahsi gecen radyonun 4 günlük gecmisine gider... fazlasina ne gerek?
Bence sen bilmedigin islere girme.
Alıntı
BURADAN SON KONUYU ACAN ISTEK YAPANLAR BANA PM ILE BILDIRIM YAPSIN BUNDAN SONRADA TASARIM FELAN YOK