Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Özel mesaj gönder

21

Wednesday, 26.08.2009, 17:42

ARKADASLAR BANA GUZEL BI INDEX HAZIRLARSANIZ SEVINIRIM GECEN MSN VERMISTIM KUSURA BAKMAYIN OZUR KIZILKAYA FM ADINA OLURSA SEVINIRIM :thanks: SİMDİDEN

• Özel mesaj gönder

22

Wednesday, 26.08.2009, 17:45

BU ARADA ARKADASLAR BENIM SITE BLOGCU TARZI SİTE BLOGCU TARZI GUZEL BI INDEX OLACAK SAOLASINIZ;)

• Özel mesaj gönder

23

Thursday, 27.08.2009, 13:37

slm arkadaslar bana da bir tane index lazim radyomun ismin firarilerfm ikili sayfa olursa sevinirim ama öyle bir sayfa yapınkı alem hasta olsun radyomuzun girisine

katlan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

24

Thursday, 27.08.2009, 14:07

ne o kardeş yapmaktan vazmıveçtin olsun teklif etmen bile güzel yapmasanda:)

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

25

Thursday, 27.08.2009, 14:26

mrb ,

bende bir radyo sayfasi rica etsem, sitem php mysql database destekli.

icinde olmasini istediklerim

[list]Admin paneli
radyo sidini ve boyutlarini degistirme imkani
sitenin ismini degistirme imkani
link ekleme imkani
ban sistemi[/list]

[list]Üyelik
kullanici kontrolü
üye kaydi
özel mesaj
IP kontrolü[/list]

[list]extralar
ziyaretci defteri
istek hatti
ziyaretci göstergesi (suan | bügün | dün | toplam)
[/list]

ve cok önemli olan bir istek daha , sanirim java ile kolaylikla yapilir

ziyaretciler siteye girdiklerinde radyo ortalama 30 saniye görünsün, bu süresonra radyo kaybolup bir uyari ciksin

Radyoyu devam dinlemek istiyorsaniz üyelik girisi, eger sitemize daha kayit olmadiysaniz burdan kayit olun.

simdiden tesekkür ederim.

• Konuyu başlatan "EzeLimFm"

• Özel mesaj gönder

26

Thursday, 27.08.2009, 16:14

Alıntı sahibi ""MeRaL""

mrb ,

bende bir radyo sayfasi rica etsem, sitem php mysql database destekli.

icinde olmasini istediklerim

[list]Admin paneli
radyo sidini ve boyutlarini degistirme imkani
sitenin ismini degistirme imkani
link ekleme imkani
ban sistemi[/list]

[list]Üyelik
kullanici kontrolü
üye kaydi
özel mesaj
IP kontrolü[/list]

[list]extralar
ziyaretci defteri
istek hatti
ziyaretci göstergesi (suan | bügün | dün | toplam)
[/list]

ve cok önemli olan bir istek daha , sanirim java ile kolaylikla yapilir

ziyaretciler siteye girdiklerinde radyo ortalama 30 saniye görünsün, bu süresonra radyo kaybolup bir uyari ciksin

Radyoyu devam dinlemek istiyorsaniz üyelik girisi, eger sitemize daha kayit olmadiysaniz burdan kayit olun.

simdiden tesekkür ederim.

TABIKIDE BUNLARI YAPABILIRIM FAKAT SITENIZIN BANDWITHINI WE NE KADAR ALANA SAHIB OLDUGUNUDA YAZARSANIZ ONA GÖRE BIR AYAR YAPARIM CUNKI BAZI PHP LER BANDITH YUZUNDEN COK YAVAS ACILABILIYOR WE DINLEYICILER SINIR OLUYOR

WE MYSQL INIZIN ALANI NE KADAR BUNUDA YAZARSANIZ SEVINIRIM

IP KONTROLU ISTEMISSIN UYELERIN IP SINI KONTROL EDEBILIRSINIZ TABIKIDE EN SON HANGI PC DEN GIRDINI FAKAT 24 SAAT ONLINE TAKIP ISTIOSANIZ VPS DESTEKLI SERVERE IHTIYACINIZ WAR

AMA SADECE UYELERIN HANGI IP ILE GIRDINI GORMEK ISTERSENIZ BU KOLAY

AMA PORTAL TAARZI BIRSEYLER ISTERSENIZ O ZAMAN ASP KODLARIM DERIM HEM HIZLI HEM GUVENILIR HEMDE AYAR YAPMASI COK DAHA KOLAY OLUR SIZIN ICIN OZEL YONETIM PANELINDE TUM DUZENLEMELERI YAPABILIRSINZI

BENIM SUANDA BAZI AKSILIKLER YUZUNDEN HOSTING WE TASARIMLARA ARA WERMEK ZORUNDA KALDIM SISTEMLERIM COKTUGU ICIN SUANDA CAFEDEN GIRIYORUM EN KISA ZAMANDA EVDEN GIRECEYIMM

FAKAT BANA OZEL PM DEN VEYA MSN DEN ULASABILIRSENIZ SEVINIRIM BURADA BASLIKDADA YAZDIGIM GIBI ISTEKLERI OZEL PM ILE YAZARSANIZ COK DAHA MEMNUN OLURUM BENIM ICIN DAHA DUZENLI WE KOLAY OLUR KIM NE ZAMAN NE ISTEMIS BILIRIM WE KARISMAZ

BU ARADA KATLAN VAZGECTINMI YAZMISSIN VAZGECICEK OLSAM BU BASLIGI ACMAZDIM
'
DIGER ARKADASLARDA SADECE INDEX ISTIYORUM DEMIS BEN BURADAN BILEMEMKI NE TARZ WE NASIL BISILER ISTEDINIZI

MERAL HANIM GIBI GUZEL BIR ACIKLAMA YAPARSANIZ COK DAHA MEMNUN OLURUM ARKAADASLAR KENDISI OZEN GOSTERMIS BENIM ICIN HERSEYI KOLAY YAPMIS WE DETAYLICA ACIKLAMIS NEYIN NASIL OLUCAGINI

TSK LER MERAL HANIM

SAYGILARLA

KRAL PRODUCTION

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

27

Thursday, 27.08.2009, 16:29

Alıntı

BAZI PHP LER BANDITH YUZUNDEN COK YAVAS ACILABILIYOR WE DINLEYICILER SINIR OLUYOR

100Mbit switchport
110 GBit Backbone 110
10/100 Mbit/s lan

Alıntı

WE MYSQL INIZIN ALANI NE KADAR BUNUDA YAZARSANIZ SEVINIRIM

Mysql de bir sinirlama yok

Alıntı

IP KONTROLU ISTEMISSIN UYELERIN IP SINI KONTROL EDEBILIRSINIZ TABIKIDE EN SON HANGI PC DEN GIRDINI FAKAT 24 SAAT ONLINE TAKIP ISTIOSANIZ VPS DESTEKLI SERVERE IHTIYACINIZ WAR

AMA SADECE UYELERIN HANGI IP ILE GIRDINI GORMEK ISTERSENIZ BU KOLAY

Üyelerin siteyi son ziyaret ettigi IP yeterli
misafirler icinde son 50 IP

Alıntı

BENIM SUANDA BAZI AKSILIKLER YUZUNDEN HOSTING WE TASARIMLARA ARA WERMEK ZORUNDA KALDIM SISTEMLERIM COKTUGU ICIN SUANDA CAFEDEN GIRIYORUM EN KISA ZAMANDA EVDEN GIRECEYIMM

benim pek acelem yok, iyi birsey istiyorsak tabiki zamanda alacak...
roma bir günde yapilmadi (yakildi) ;)

thx

komecifast

Stajyer

• Özel mesaj gönder

28

Thursday, 27.08.2009, 16:39

kral aga bizi unuttun walla meral hanımdan sonra benimkini yapabilirmisin aga nolur ihTiyaCım War bu siteyeeee

Diva

Orta Düzey

• "Diva" bir kadın

• Özel mesaj gönder

29

Thursday, 27.08.2009, 16:46

Meral'in istedigi gibi olupta Template (Style/stil) ve php ayri tutulursa sanirim hepimizin isine yarar @ EzeLimFm.

hancok

Acemi

• Özel mesaj gönder

30

Saturday, 29.08.2009, 10:04

Öncelikle güzel bi siteniz var güzel index'ler var herşey için sağolun.bide mesela sevgiliye bi süpriz için index'lerde olsa çok güzel olur.eğer yaparsanız sevirinim.

atila

Acemi

• Özel mesaj gönder

31

Saturday, 5.09.2009, 18:20

EzeLimFm, slm kral banada bir php üzeri bir radio portali lazim turannfm icin olacak ve kullanisi kolay olmasi gerek toplan alan 1gb ve baska türlüde kisitlamasi yok radionun portalin icinde olmasini istiyorum ve ip kontrolü olmali yani son girenlerin ipleri gözüksün simdiden tskler her türlü sorularini msnden yazabilirsin msn adresi profilimde yazilidir
simdiden tskler

• Özel mesaj gönder

32

Monday, 7.09.2009, 21:27

ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN BIR SÜRE DAHA EVDEN GIREMEDIGIM ICIN YAZAMIYORUM BAZI NEDENLERDEN DOLAYI

ATILLA PHP UZERI YAPARIM FAKAT 1 GB DE O IP KONTROLU BIRAZ ZOR

komecifast

Stajyer

• Özel mesaj gönder

33

Tuesday, 8.09.2009, 10:30

way way way kral abi bize yapma sen tmm

saika

Stajyer

• "saika" bir kadın

• Özel mesaj gönder

34

Tuesday, 8.09.2009, 10:41

Alıntı

Ben 1GB alanada 2 forum calistiriyorum ve alanin 60% daha bos! atilanin istegi icin 10MB lik alan bile cok!!

Neyse beni ilgilendirmez yalniz biraz kombassani hatirlatiyor.

• Özel mesaj gönder

35

Tuesday, 8.09.2009, 14:56

Alıntı sahibi ""saika""

Alıntı

Ben 1GB alanada 2 forum calistiriyorum ve alanin 60% daha bos! atilanin istegi icin 10MB lik alan bile cok!!

Neyse beni ilgilendirmez yalniz biraz kombassani hatirlatiyor.

Kardesim kusura bakma ama senin o dedigin ucretsiz dagitilan php forumlar icin gecerli v buletin tarzlari icin

Ben kendim kodluyorum php we aspx o yuzden en az 100 mb gerekli

gelelim neden 1 gb az dedigime

ip kayit islemi her giren cikan ip yi kayit etmesi icin özel bir bat dosyasi we uzaktan erisimli bir mysql gerekli üyeler kayit olmasa bile giris yapildiginda ip yi kayit etmesi icin özel ban sistemi

o yuzden uzaktan erisim mysql olmasi lazim we buda hayli hayli cok bir yer aliyor misal werim benim kendi portalimda bir ingilizce olan portalda bu sistem mevcut suanda kendime 50 gb lik özel vps kiraladim senelik 60 bin dolara geliyor o yuzden diyorum

ama sadece uyelerin ip sini kayit etmek istersen bunu veritabaninda bir yol acik databeseden cmod la ayarlayip yapabilirim

O yuzden bilip bilmeden konusman pek dogru deil kardesim php vbulletin wwersionlarini kurcak olsaydim iki dk da hosta atar kurardim urasmaya ne gerek war ;)

Findik

Jüri

• "Findik" bir kadın

• 1001
  • Özel mesaj gönder

36

Wednesday, 9.09.2009, 21:48

EzeLimFm,

pardon ama benimde az biraz bilgim var, kücümsedigin phpbb ve bulletin forumlarin icinde bulunan funksiyonlarin 100de 2sini yapacagin portala ekliyecek olursan, bizlere 1. sinif bir radyo portali cikarmis olursun.
Eger bu sistemler icin 50MB yetiyorsa arkadsin istedigi basit bir sistem 1 MB yi gecmemeli. (sen 1000 katinin yeterli olmadigini söylüyorsun)

50.000 Ip kaydetecek olsan database 50KB yi asmaz, aslinda 50.000 IPye hic gerekte yok, son 100 IP bilemedin son 1000 IP sanirim bahsi gecen radyonun 4 günlük gecmisine gider... fazlasina ne gerek?

Bence sen bilmedigin islere girme.

• Özel mesaj gönder

37

Wednesday, 9.09.2009, 23:56

Alıntı sahibi ""Findik""

EzeLimFm,

pardon ama benimde az biraz bilgim var, kücümsedigin phpbb ve bulletin forumlarin icinde bulunan funksiyonlarin 100de 2sini yapacagin portala ekliyecek olursan, bizlere 1. sinif bir radyo portali cikarmis olursun.
Eger bu sistemler icin 50MB yetiyorsa arkadsin istedigi basit bir sistem 1 MB yi gecmemeli. (sen 1000 katinin yeterli olmadigini söylüyorsun)

50.000 Ip kaydetecek olsan database 50KB yi asmaz, aslinda 50.000 IPye hic gerekte yok, son 100 IP bilemedin son 1000 IP sanirim bahsi gecen radyonun 4 günlük gecmisine gider... fazlasina ne gerek?

Bence sen bilmedigin islere girme.

HEPINIZ BIR KAC BILGIYLE CODER OLDUGUNUZU SANMAYIN PHPBB MÜKKEMEL OLSAYDI BIZ TASARIMCILAR BU ISI YAPMAZDIK ÖYLE DEILMI

KARTANESI.BIZ GIR BAKALIM BÖYLE BIR SISTEM ISTEYEN BURDA KAC ARKADASIMIZ WAR HEPSINE BÖLE SISTEM YAPARIM SORUN DEIL FAKAT DIYORSUNUZKI IP IZLEME OLSUN KAYIT OLSUN ÜYE OLMAYANLARIN IP SI DATABESE KAYIT 1 KB BILE YEMEZ AMA O MODULU CALISTIRMAK ICIN

VPS SERVER GEREKLI ÖYLE OLMASA HERKES BIR NETLOG KURAR KENDISINE WEYA FACEKURAR BUNUN NERESI ZOR OLURKI GOOGLEDE WAR SCRIPTLER BIR KAC BILGIYLE BU ISI BANA ÖRETMEYIN GOOGLEDE ARASTIRIN BAKALIM IP IZLEME NE KADAR ALAN YIYOR SONRA BURDA GELIP BANA BU ISI ÖRETIN

BURADAN SON KONUYU ACAN ISTEK YAPANLAR BANA PM ILE BILDIRIM YAPSIN BUNDAN SONRADA TASARIM FELAN YOK

BIZIM TURK MILLETI HER ISE COMAK SOKMALIDIR

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

38

Thursday, 10.09.2009, 01:12

Alıntı sahibi ""EzeLimFm""

BURADAN SON KONUYU ACAN ISTEK YAPANLAR BANA PM ILE BILDIRIM YAPSIN BUNDAN SONRADA TASARIM FELAN YOK

herkeze bizler PM ile yardım etceksek ne anlamı kaldı forum paylaşımının ??

Findik

Jüri

• "Findik" bir kadın

• 1001
  • Özel mesaj gönder

39

Thursday, 10.09.2009, 01:38

Alıntı

burda kac tassrim paylastinda bundan sonrasi gelmiyecekmis?
ben cevapliyayim 0

bu basit php koduyla sayfayi ziyaret eden kisilerin ip numarasini elde edebiliriz

[php:1] if($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] != ''){
$uip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
} else {
$uip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}[/php:1]

fopen
fwrite
fclose

gibi basit islemlerle database bile gerek kalmadan elde etmis oldugumuz ipleri bir .txt belgesine kaydetebiliriz.

ASP ASP diye basimizin etini yiyorsun, bu sitenin ziyaretcileri cogunlukla hazir site kullaniyor, bazilarinin ftp girisli bir web alani var, cok az kisidede php destekli bir sitesi var.

ASP gibi pahali bir sistem kullanan kac kisi var, belki 1 kisi bulabilirsin...

cok bilmislik taslama, yazdiklarini okuyunca hic bir bilgin olmadigini anliyorum, umarim beni utandirip söz verdigin kisilere istediklerini verirsin ve kendini kanitlamis olursun .

benden bukadar

• Özel mesaj gönder

40

Thursday, 10.09.2009, 04:53

BURDA TOPLAM YAPTIGIM TASARIM 12 ;-)

GELELIM IP KAYIT ISLEMINE

<?php if($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] != ''){
$uip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
} else {
$uip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
} ?>

BU WERDIGIN KOD SADECE SITEYE GIRENLERIN IP SINI GÖSTERIR ;-)

ARKADASIMIZIN SITEDI IP IZLEME YANI SUAN HANGI IP NEREDE OLDUGU ÖYLE DEILMI ;-)

GELELIM ASP YE ASPTR BIZIM ÖZEL KODLADIGIMIZ BIR SCRIPTDIR ÜCRETSIZ OLARAK WERMEKTEYIZ AMA ÖZEL ISTEK OLURSA ASP NIN TABANINI DEISTIRMEKTEYIZ ÖRNEK : KARTNESI.BIZ

BU ARADA BILGIMIN OLMADINI SÖYLEMISSIN

1998 DEN BU YANA BUYUK BIR WEB DESIGN STUDIOM WAR 8 ADET KRAL PRODUCTION OLARAK ;-)

HERHALDE BU BELGELERI FELAN CODER OLMAM ICIN PARAYLA WERMEDILERYA BANA :-D

BIR KAC PHP ILE HELE HELE GOOGLEDEN BULDUNUZ PHP LERLE BURDA BANA DERS ÖRETMEYIN O KODU INCLUDE ETMEN ICIN ÖNCE BIR VERITABANINDA YOL ACMALISIN SONRA CMD 777 YI 754 YAPMALISINKI UZERINE YAZMA IZNI WERILMESIN BU SAYEDE SITENIN ACIKLARI OLMASIN

WE INCLUDE EDICEKSEN MODÜLERDE BIR YOL DAHA OLUSTURMALISINKI INDEXE INCLUDE EDEBILESIN ;-) BENIM MESLEGIMI BANAMI ÖRETIYORSUN SEN ARKADASIM ? AMACIM KALBINI KIRMAK DEIL ARKADASIM OK YADA SANA BISEY KANITLAMAK DEIL BURADA ONEMLI OLAN PAYLASIM AMA BURADA BI KONU ACMISIM 12 KISI YE TASARIM YAPMISIM UCRETSIZ OLARAK EMGE BIRAZ OLSUN SAYGI OLSUN HATA BIR DEGERLI KARDESIME SADECE TASARIM DEIL HTML EGITIMI WE PHP DE WERDIM ARKADASIM FAKAT CODERLIK KOLAY OLSAYDI HERKEZIN LIZANSI OLURDU ELINDE HAKLI DEILMIYIM SENCE

KODU DIREK INDEXE YAPISTIRIRSAN O ZAMAN IKI DK DA FTP YE ULASIRLAR WE HACKINI YERSIN O KOD SADE OLARAK GEREKSIZ DIYORUM
ARKADASIM YANI ISINI HERZAMAN GARANTIYE AL KENDI SITENDE BOLE YAPTIYSAN VERI YOLLARINI DEISTIR DERIM NOLUR NOLMAZ EMEKLERIN BOSA GITMESIN

BEN PHPBB KURMADIGIN ICIN YAPTIGIM ISLEMLER FARKLI BOYUTLARDA ARKADASIM BEN KENDIM KODLUYORUM O YUZDEN BIRAZ FARKLI PHPBB FUSION TASARIMLARINDAN

HADI KOLAY GELSIN SANADA SIMDI BANA ICINDEN KÖTÜ SELERMI DERSIN DEMEZMISIN BUNU BILEMEM AMA SU GUZEL RAMAZAN AYINDA BIR BIRIMIZI KIRMIYALIM RAMAZANDAN SONRA SÖZMÜ :-D HATTA SANA TEFLON TAVA WERCEM VURARSIN KAFAMA DAVAYNA :-D