Giriş yapmadınız.

• "AllaTurkaa" bir erkek

• 1001
  • Özel mesaj gönder

61

Friday, 4.09.2009, 01:48

@schlange34,

Burada birçok şeye göz yumuyoruz.Eğer görevlilerimiz görevlerini yapıyor diye hakaret, eleştiri, ters ters cevap alıyorlarsa ve bu yüzden bazıları ayarılmak bile istiyorsa buna neden olan kişilerin "Özel Mesaj" yazma yetkilerini alırım gerekirse siteden de uzaklaştırırım.

Herkesin zevki, bakış açısı farklı, senin beğendiğini ben begenmek zorunda değilim, benim begendiklerimi de onlar beğenmek zorunda değiller. Zaten bölümler de bu şekilde ayrılmamış; temalara not vermiyoruz! [1-3 Seçim] ne anlama geliyor? AllaTurkaa ekibinin seçtikleri, başka manada önerdikleri.. Neden böyle bir yöntem seçdiğimizi de başka başlıklarda defalarca açıkladım.

Yine de bazı kişilerin tepkilerini anlıyorum bu yüzden yakında geçeceğimiz yeni sistemdeortalama 30 kişilik bir jüri ekibi olusturacağız. Sizlerin arasından seçecegimiz Jürilerin verdikleri puanlara göre temalar bölümlere taşınacak.
Jüriler bu şekilde oluşacak
[list]10 Tasarımcı
10 DJ
10 Radyo sahibi[/list]

Bunları sana daha evelden özel mesaj ile bildirdiğim halde bu tavrını anlayamıyorum , senin hakkında tam 9 kişiden şikayet geldi. Bunu bir uyarı olarak gör, daha fazlasına tahammülümüz yok!