ama Her GeLen yetKiLi Kendi Kriterine göre Tema seçerse bu HaksızLık oLur ve oLuyorda.
peki neye göre belirliycez temaları foruma üye olup bikaç tema paylaşan ve olur olmaz yerlerde forumu tartışma içine sokan üyelerin kriterlerine göremi ???
forumda yetkili belirlenmişse demekki o kişilerin foruma katkıları bilgileri ve paylaşımları üye arkadaşlara yardımları olmuşki yönetimde o kişileri uygun görmüş
bunun tartışma götürür yanı neresinde daha anlamadığım mesele o
fazla uzatmağa gerek yok her forumda her yönetimde ve hayatımızın her alanında bir yönetim ve o yönetimin uygulayıcıları vardır ve verilen kararlarda o kişilerin daha önceki bilgi ve becerilerine göre kişiler tarafından uygulanır
bakın şunu unutmayınız burda moderator olan arkadaşlar istese kendi temalarının yerlerini istedikleri gibi değiştirebilirler ama bunu yapmıyorlar ve o temayı yapan moderator arkadaşım kendi temasını bile kendi taşımıyor aynen sizin eklediğiniz bölüme ekliyor ve bir başka mod arkadaşım o temayı kendi kriterine göre gerekli alana alıyor şimdi ben bir mod olarak gidip o temamı istediğim bölümemi alsın yada gidip yönetimemi sitem etsinki benim temamın yeri orası değildir diye ?? forum anlayışı bu değil
biraz oturun ve kendinizi bizim yerimize koyun ondan sonra hak verin yapılan hiç bir yanlışlık yok sadece bişeyleri zorla elde etme kavgası var gibi geliyor bana
zorla birşeyi elde edebilmek bu mümkün değil hele
Allaturkaa'da forumunda hiç değil