Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Thursday, 3.09.2009, 02:02

Sabır Küpü Degiliz

Uzun bir sabır sürecinden geçtikten sonra ne yazık ki bu şekilde bir duyuru ihtiyacı hissediyoruz.

• Sitemizde mevcut bulunan temaları barındırmamızın nedeni sizlere daha fazla çeşit ve kaliteli hizmet sunmaktır.

• Ancak son günlerde bazı üyelerimizin amaç dışı yöntemlerle temalar hakkında yorum yaptıklarını tespit ettik.

• Bu üyelerimize ve bu şekilde düşünen üyelerimize şunu hatırlatmak isteriz:

• Eğer bir temayı beğeniyorsanız o temayı indirin ve güle güle kullanın. İsterseniz o tema hakkında güzel bir yorum da yapabilirsiniz.

• Eğer bir temayı beğenmiyorsanız indirmeyin ve gereksiz yorum da yapmayın lütfen!

• Bu şekildeki yorumlar huzur bozmaktan ve kalp kırmaktan başka bir işe yaramamaktadır.

Bu üyelerimize son uyarımız: Eğer bu şekilde devam ederseniz ne yazık ki forumumuzdan süresiz uzaklaştırılacaksınız! İlgililere duyrulur...

AllaTurkaa Yönetim

Asena

Stajyer

• "Asena" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 3.09.2009, 03:24

Bu tartismalarin - elestirilerin bircoguna sahit oldum, acaba neden yapiyorlar?
Ben sahsen tema paylasmadan cekiniyorum, saatlerimi harciyacam sonra birileri gelip "güzel olmamis" yazip keyfimi kaciracak.

Hic ugrasamam tzz

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 3.09.2009, 03:31

wanted, GüzeL bir Konuya Degindin Kardes.

Bence HakLısın. isteyen indirir isteyen indirmez isteyen yorum yazar istemeyen yazmaz, ama ortada birde haksızLık oLuyor gibi, umarım Tema seçimLerinde Herkes aynı Hassasiyeti gösterir.Herkes Kafasına göre Yada kendi Kriterine göre TemaLarı sınıfLandırırsa,OLayLar büyüyor.

Sonrada kimse sahipLenmiyor TemaLarı kimin sınıfLandırdıgını.

Bence Yönetici arkadasLar azdaha Hassas oLuLarsa Daha huzurLu bir ortamda Daha adİl bir ŞekiLde PayLaşımLar oLacagını Düşünüyorum.

Burda Şahsi Fikrim HuzursuzLıkTan yana DegiLdir.

HerKes eLinden GeLdigi Kadarını PayLaşMaya Çalışıyor.

emege saygı Duyuyoruz.

Aynı Saygıyıda BeKLemek Hakkımız Sanıyorum.

öncelikLe aLakanız için TeşekürLer HayırLı RamazanLar Ve HayırLı ForumLar DiLiyorum SaygıLarımLa......

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 3.09.2009, 03:47

wanted, Birde Şu var Yani Kisaca Susun oLup bitenLere Ses çıkarmayın,

Hakkınızı aramayın Yada işinize geLmiyorsa çıkın gidin yoksa biz uzakLaştırırız, Yazıp Sindirmeyemi Çalışıyorsunuz ?

Bence önceLiğiniz. SorunLara Sebep oLan oLayLarı konusu Geçen kşiLeri YazıLan yazıLarı,VeriLen TepkiLeri ve en önemLisi bunLara nisbet oLsun Dercesine, konusu Geçen kişinin Ve temasının ertesi gün Karmaya aLınması Nekadar dogru sizce..?

eger BanLayacaksanız buyrun BanLayın.

Yazmam GerekenLeri Yazdım Sadece ...

Suzette

Profesyonel

• "Suzette" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 3.09.2009, 04:30

çok meRak ediyoRum yetkiLiLeR temaLarı değeRLendiRiRken temaLaRin ne kaDaR kuLLanıŞLi oLduğunu göz önüne aLıyoRLaRmı .. kıpkıRmızı bi tema hopp 1 böLüme Eline sağLık ne göSeL neReSi güzeL yaa aLLah aŞkına dikkatLi bak bu temaya kuLLanıŞLımı acaba :)

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 3.09.2009, 04:34

Suzette, Dedimya .. Önce Her önüne GeLen Sepette 3 5 tema aLıp Kafasına göre SınıfLandırırsa,Yorum yapıncada Yapmak Zorunda degiLsin Yaparsanızda uzakLaştırırız DerLer HakLıLarda.

Hakkını aramak yok ..Denir.

O karma Temacı arkadaşıda çok merak ediyorum.

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Thursday, 3.09.2009, 11:33

Arkadaslar,
Peki neden daha degisik önerilerde bulunmuyorsunuz? Burasi sonucta bir forum sitesi degilmi? Kirici yorum yapmaktan ziyade öneride bulunun o zaman!
Bakin tasima isini bende arada bir yapiyorum.
Benim zevkim belki sizin zevkinize uymuyor. Belki ben o temayi 1 bölüme göre hissediyorum. Bunlar tartisilirmi sizce? Neden bu kadar üstüne düsüyorsunuz? Kendinizemi haksizlik ediliyo yoksa?
Wanted arkadasimizin demek istedigi biz sunmusuz böyle bir imkan saglamisiz daha neden yorum yapiliyo konusuluyo?
isteyen alsin istemeyen buyursun ciksin bence cokta hakli.
Bundan sonra bende daha dikkatli olacagim ve en ufak huzursuzluk yaratan üyelerimize gereken yapilacaktir.

Sizlerede hayirli Ramazanlar!!!

8

Thursday, 3.09.2009, 12:15

Alıntı sahibi ""schlange34""

wanted, Birde Şu var Yani Kisaca Susun oLup bitenLere Ses çıkarmayın,

Hakkınızı aramayın Yada işinize geLmiyorsa çıkın gidin yoksa biz uzakLaştırırız, Yazıp Sindirmeyemi Çalışıyorsunuz ?

Bence önceLiğiniz. SorunLara Sebep oLan oLayLarı konusu Geçen kşiLeri YazıLan yazıLarı,VeriLen TepkiLeri ve en önemLisi bunLara nisbet oLsun Dercesine, konusu Geçen kişinin Ve temasının ertesi gün Karmaya aLınması Nekadar dogru sizce..?

eger BanLayacaksanız buyrun BanLayın.

Yazmam GerekenLeri Yazdım Sadece ...

Bizler tema değerlendirken mümkün olduğu kafar adil olmaya çalışıyoruz arkadaşım.

Bir üye tema eklerken öncelikle şunu düşünmeli. "Benim temamı nereye uygun görürlerse oraya yerleştirebilir sayın yöneticiler..."

Herkese özel bir bölüm ayıracak durumda değiliz ne yazık ki.

Sizlere soruyorum acaba neden tema paylaşımında bulunuyorsunuz?

Reklam mı? Paylaşma arzusu mu? Hobi mi? İş olsun diye mi? vs.

Biraz empatik olun. Temanız alt bölümlerde olunca sizler nasıl üzülüyorsanız hakaret ettiğiniz arkadaşınız da aynı şekilde üzülecektir.

Temanın değerlendirilmesini istemiyorsanız paylaşmayın lütfen. Yönetici arkadaşları zan altında bırakmazsınız bu şekilde.

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

9

Thursday, 3.09.2009, 13:31

Harry®, wanted, ewet yine aYnı Sahne.

ortada 1 konu var ve ModLar topLantısı Gibi OLuyor.Hepiniz Savunmaya Geçiyorsunuz.oysa gıdın o adiL seçimLeri yapmayan ModLarınızLa konusun.
biz buraya RekLam için GeLmiyoruz.
Herkes gibi BirşeyLeri PayLaşmak için GeLiyoruz.
Emege SaygıLıyız.Emegimizede Saygı. biz buraya Hobi için GeLiyoruz ewet.

ama burda Mod SevgiLin varsa Yaptigin Temanin önemi yok.Cuupp Diye 1.böLümde. oLmadı Pat Karmaya hemen...
ama Tanıdigin yoksa Taninmiyorsan.Bahane Çok ne isin var 1. böLümde 2. bölüm neyine yetmiyor. önce Çözümü Siz buLun.Her GeLen 3 5 Tema aLip Kafasina göre sınıfLandirmasin.önce onu bir Çözünn.
Birde işin Tuhafi ne biLiyormusunuz.Konusu Geçen Tema ve Temaci Agzını biLe açmadi,Ama ModLardan Sıra geLmiyorki açsin. Benimde bukadar Mod tanidigim ve sevgiLim oLsa bende açmazdım sanirim

Bence size ne yansidiysa nasiL yansidiysa Tam yansimamış Sanirim. önce iyice konusun Dibini aRaştırmanızı Tafsiye ederim.

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

10

Thursday, 3.09.2009, 13:39

schlange34,

sen üstelenmek istermisin bu tasimayi degerlendirmeyi?
kolay birsey saniyorsun galiba, belkide senin zevkin tamamen kötüdür!

zaten konuda bu degil yaptigin elestiriler, birak 1.secimdeki elestirilerini, insanlari burdan kacirmak icin 3.secime de olan temalari elistiriyorsun.

tema yapmaya yeni basliyan biri icin cok faydali oluyor sanirim.

Allaturkaya negibi bir faydan oldu onu düsünüyorum, ortaligi karistirmaktan baska bir ise yaramiyorsun, seni banlasalar cok güzelolacak.

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

11

Thursday, 3.09.2009, 13:45

MeRaL, Senin gibi Basit Düşüncede DegiLim

Sadece üzüLdüm Bukadar Basit Düşünceye Sahit oLdugun için. benim derdim Burdaki insanLari Kaçirmak Olsa Yada öyLe bir Zihniyetim OLsa idi,SabahLara Kadar Burda oLmazdim.

Ha önce Ne gibi Katkim oLuyor onu Bir öğrenMeni Tafsiye ederim.
asInda Senin gibi BöyLe yazı YazanLar insan Kaçırır burdan.sözDe iyLik Yaptıgını Sanıyorsun..
ALLATurKaaYa senden FazLa Faydam OLdugunu düşünüyorum

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

12

Thursday, 3.09.2009, 14:07

Alıntı

benim derdim Burdaki insanLari Kaçirmak Olsa Yada öyLe bir Zihniyetim OLsa idi,SabahLara Kadar Burda oLmazdim.

Daha kötü ya sabahlara kadar caba gösteriyorsun!

Alıntı

ALLATurKaaYa senden FazLa Faydam OLdugunu düşünüyorum

farkindayim.

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

13

Thursday, 3.09.2009, 14:13

MeRaL, okuya biLiyorsan önce tüm Msj Larımı bir okumanı Tafsiye ederim.
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=28300

Sonrada buraya bakarbı Bir.

Kötü yada ark niyetLi oLup oLmadıgı anLardın.

Çok TaLihsiz açıkLama Yaptınız Bence.

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14

Thursday, 3.09.2009, 14:27

1 verip 2 aliyorsun,

birilerine logo yaptiktan sonra, tesekkür yerine "hic güzel olamis" cevabini almak senide burdan soguturdu.

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

15

Thursday, 3.09.2009, 14:28

MeRaL, önce özür diLemesini BiL

Kimsin Necisin biLmem ama Konuşacak Bişeyim yok SenLe...

• Özel mesaj gönder

16

Thursday, 3.09.2009, 19:52

görünen o ki yine her kafadan bir ses cikiyor
yetkili olmayi,tema tasimayi o kadar kolay saniyosunuz ki
bir tema tasinirken nelere dikkat edildigini defalarca anlatdilar buna ragmen hala anlasilmis degil
Burda hic bir üye yetkililerin babasinin oglu degil,yada bahsettiginiz gibi sevgili falan da degil
Hicbir üye yetkililerin cebine para da koymuyor
tema onlara göre nereyi hakediyorsa oraya tasinir
Biyerlere gelebilmek icin önce emek vermek gerekir
sagdan soldan baska temalardan kopya yapilarak olusturulan bir tema size göre cok güzel ve 1.ci bölümde olmasi gerekiyor,
ama emek vermek baskasinin emeginden kopya yaparak olmaz
bunu da burdaki deneyimli kisiler rahatlikla görebilirler ve olmasi gereken yere alirlar temayi
Birakin saga sola satasmayi,moderatörleri kötülemeyi de önce bi kendinize bakin,ne verdiniz de ne istiyosunuz

Anti Biotic

Her Derde Deva

• Özel mesaj gönder

17

Thursday, 3.09.2009, 20:11

Alıntı sahibi ""-sebebi sensin-""

görünen o ki yine her kafadan bir ses cikiyor
yetkili olmayi,tema tasimayi o kadar kolay saniyosunuz ki
bir tema tasinirken nelere dikkat edildigini defalarca anlatdilar buna ragmen hala anlasilmis degil
Burda hic bir üye yetkililerin babasinin oglu degil,yada bahsettiginiz gibi sevgili falan da degil
Hicbir üye yetkililerin cebine para da koymuyor
tema onlara göre nereyi hakediyorsa oraya tasinir
Biyerlere gelebilmek icin önce emek vermek gerekir
sagdan soldan baska temalardan kopya yapilarak olusturulan bir tema size göre cok güzel ve 1.ci bölümde olmasi gerekiyor,
ama emek vermek baskasinin emeginden kopya yaparak olmaz
bunu da burdaki deneyimli kisiler rahatlikla görebilirler ve olmasi gereken yere alirlar temayi
Birakin saga sola satasmayi,moderatörleri kötülemeyi de önce bi kendinize bakin,ne verdiniz de ne istiyosunuz

:h050:

CHATinCEVIZ

Orta Düzey

• "CHATinCEVIZ" bir kadın

• Özel mesaj gönder

18

Thursday, 3.09.2009, 20:27

Degerlendirmelerde farklilik veya yanlislik olabilir. Güvenmiyorsak burda paylasmamaliyiz, yapilan paylasimlardan faydalanmak istiyorsakta kimsenin hevesini kirmamaliyiz.

Dün 3. kategoride temasi yer alan bugün 1. kategoriye tema yapmaya basladi.

Hem sirf üstünde bir marka var diye bir kiyafet almiyoruz degil mi, Vakko'da olsa begendigimizi aliriz, gerekirse Sali pazarindan :)
HIHHH ammada zevksizmis bu Vakko diyomuyuz? :))

19

Thursday, 3.09.2009, 20:45

Amac Hedefi Sasirdi

Yanilmiyorsam alaturka yetkilileri tema ekliyenleri ne ödüllendirmek nede assaglamak istiyor. Sonucta temalari, tama arayanlar kullanilsin diye ekliyoruz, (tabi gövde gösterisi yapanlarda var)

Eskiden nasildi 5000 tema bir bölümün icindeydi, bazi kisiler 2 yillik ölü basliklara cevap yazarak yukariya tasiyordu, temalara bakinanlarda cogunlukla bu tür temalarla karsilasiyordu. (resmin linki ölmüs, fcp silinmis, bir resmin üzerine 3 kelime yazilmis tema cesitleri)
gercekten allaturka bu temalarimi temsil ediyor?

Bu siralar nedense kullanici üyelerden hic sikayet gelmiyor, asil amacta bu degilmiydi?

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

20

Thursday, 3.09.2009, 21:16

-sebebi sensin-, sendan FazLa emek Verdiğimi Düşünüyorum Yeni üye oLupta Konuşmak KoLay.