Giriş yapmadınız.

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

21

Friday, 28.08.2009, 02:34

schlange34, ecelinin temasi yetkili arkadaslara göre 1.ci secim bi temaydi ve olmasi gereken yere tasindi,buna da üyelerin saygi duymasi lazim
burda kimse kafasina göre is yapmiyor,eceli de herkes gibi siradan bi üye,kimsenin esi,dostu,akrabasi degil,kimsenin de onu korudugu kayirdigi yok.
tema tasiyan yetkili arkadaslarin hepside tema yapiminda usta olmus kisilerdir,ve bu sayede onlara yetki verilmistir,bu durumda temayi tasiyan kisi normal bir üyeden daha iyi karar verir temanin nerde olacagina.
Emek veren herkese saygimiz sonsuzdur,temanin nerde oldugunun bi önemi yok,önemli olan dostca kardesce paylasimlar yapmak ve yeni seyler kazanmaktir.bir tema icin kalp kirmaya degmez...

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

22

Friday, 28.08.2009, 02:39

Emege Saygımız Var.
Sadece o Temayı Kim Seçti onu Merak ettim SöyLemek istemiyorsanız Sorun DegiL.

vaybee43

Profesyonel

• "vaybee43" bir erkek

• 1262307
  • Özel mesaj gönder

23

Friday, 28.08.2009, 02:40

bence de Allaturka cok yalnıs iş yapiyor cok hemde

o yüzden kimse kalmdı ya burda yani allaturkaın zevki kacti acıkca

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

24

Friday, 28.08.2009, 02:49

Bizim amacımız Yada niyetimiz Bozuk oLsa Yada Yada Ark niyetli oLsak Burda Ne konu açarız nede biŞey yaparız.BazıLarı gibi Sadece mesaj mesajdır diye yazı yazmıyoruzda elimizden Geleni PayLaşMaya Çalışıyoruz ve daha kısa zaman içinde 25 sayfalık ekLeme oLmazdıineden emek vereyim ozaman FarkLı bir düşüncem oLsa.Bizde Hakkımızın ve emegimizin peşindeyiz Saygı Gösteriyorsak Saygıyı Hak ediyoruzdur burda 2 3 msj yazmayLa YaLakaLık oLsun diye kimseye Yorumda yazanLardan DegiLiz.Deminde Dedim aranızda konuşun ve söyLeyin bukadar Zor oLmaması Lazım o temayı Kim seçti.? konuyuda fazLa uzatmanın anLamıda yok.
açık bir soru ve açık cevap istiyorum.Ben çok usta şöförüm ama Kaza Yapmayacam diye bir kuraL yok,anLata biLdimmi.

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

25

Friday, 28.08.2009, 02:54

temanin secimi yetkili arkadaslarin ortak kararidir,tek bir kisi degildir
konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok
uzamaya devam ederse konu kilitlenicektir

schlange34

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

26

Friday, 28.08.2009, 02:55

Alıntı sahibi ""<<berdush>>""

temanin secimi yetkili arkadaslarin ortak kararidir,tek bir kisi degildir
konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok
uzamaya devam ederse konu kilitlenicektir

ortak Kararınızmı Yanı bu saygıLarımLa

Sükut

Stajyer

• Özel mesaj gönder

27

Friday, 28.08.2009, 14:29

Cok komiksiniz, burasini idaresi dogru yürümeyen bir devlet dairesi saniyorsunuz galiba :D

Burasi sadece sanalda bi site ve siteler insanlari memnun etmek zorunda degil, sahislara aittir ve istedikleri sekilde yönetirler buna kimse karisamaz.

Eger siteyi begeniyorsaniz üye olursunuz ve ister paylasim yaparsiniz ister faydalanirsiniz. Ama asla bu sekilde elestiremezsiniz. Cünkü buradaki modlar buranin maasli elemani degil birilerine faydali olmak icin calisan gönüllüler.

Ben bu sistemi cok begendigim icin buraya üye oldum ve sectikleri temalardan da cok memnunum sayelerinde güzel temalara daha cabuk ulasiyorum. Ayrica karma galerideki seckin temalari takip ediyorum hepsi birbirinden basarili!

Siz onlar kadar iyi tema yapamadiginiz icin kiskaniyorsunuz sadece ve cok komik duruma düsüyorsunuz :D

• "derya.bu.derya" bir kadın

• Özel mesaj gönder

28

Friday, 28.08.2009, 16:05

paylasım ıcın tskler