Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Henüz askerden gelmedi daha 227 günü var
Muratın (slowcunun) herkese selamı var kısa süreli nete gelebildi bugün 4 ay boyunca operasyonlarda olucak kendisi dualarınızda unutmayın inşaAllah
Rabbim bütün askerlerin yardımcısı olsun (amin)
dogum günün kutlu olsun muratım.

dün hakkariden,daglardan beni arayıp, abla allaturkaya gir bak bakalım hatırlayan olmuşmu, yarın arıyım seni.msj oku bana olurmu diyen murat slowcuun dogum günü baslını arama yaptım bulamadım.yinede bakcam.ben burdan allaturkayı hala burdaymış gibi yüreginde taşıyan slowcunun dogum gününü kutluyorum.
İYKİ DOGDUN MURAT.
Kendi adıma hatırlayıp göremiceğini bildiğim için forumda kutlamak istemedim. Geçte olsa Doğum günün kutlu olsun Murat...
sagol deniz onun adına sana cok tesekür ediyorum.ogluşum o benim asker oglum.bu forumun bana kazandırdıgı cok güzel bi yürek.onu cok seviyorum, aslında allaturkayıda, dedeyi ve bi sürü güzel insanı.üc günlük dünya kimseyle helede sanalda şahsi husumetler yaşıcak kadar, uzun degil insan ömrü,gel görki varlıgının huzursuzluk oldugu yerde en güzeli çekilmektir ama bu burayı sevmedim anlamına gelmez.parcası deglim artık.ama allaturkayı seviyorum. muratıda
oyy oyy muratt
kolaylık versin ALLAHIM sana ve tum mehmetçiklerimize
geçmiş dogum gunun kkutlu olsun
nice senelere inşş sevdiklerinle
tez zamanda hayırlı teskeler inş
Henüz askerden gelmedi daha 227 günü var
Muratın (slowcunun) herkese selamı var kısa süreli nete gelebildi bugün 4 ay boyunca operasyonlarda olucak kendisi dualarınızda unutmayın inşaAllah
Rabbim bütün askerlerin yardımcısı olsun (amin)
ALLAH SLOWCU VE BUTUN VATAN EVLATLARINI ASKERLERIMIZI KORUSUN
!!!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Sevgili kardeşim,Allah sana ve tüm Mehmetçiklere hayırlı tesekereler nasip eylesin.İnşallah tekrar seni bu forumlarda vatan borcunu bitirmiş olarak karşılmada yaparız.
Resimlerine baktıkça gözlerim buğulandı allahım sizleri hep korusun,sayılı gün çabuk bitecektir emin olabilirsin...Sağlıcakla gittin Sağlıcakla da dönersin inşallah...
Başım dağ saçlarım kardır
Deli rüzgarlarım vardır
Ovalar bana çok dardır
Benim meskenim dağlardır dağlar
Dağlardır dağlar, dağlardır dağlar...
Şehirler bana bir tuzak
İnsan sohbetleri yasak
Uzak olun benden uzak
Kalbime benzer taşları
Heybetli öter kuşları
Göğe yakındır başları
Yarimi ellere verin
Sevdamı yellere verin
Yelleri bana gönderin
Bir gün kadrim bilinirse
İsmim ağza alınırsa
Yerim soran bulunursa
rabbim yarimcin olsun sana ve tüm askerlerimize BU VATAN BÖLÜNMEZ
sevda gul adasim slm lar ark :a5:
en buyuk asker bizim asker hayirli teskereler
a.selam hemsom keske ard arda post gecmeseydin

)
slowcu, valla çakı gibi asker olmussun helal sana mehmetcik.hayırlı teskereler.ALLAH sevdiklerine kavuştursun dileklerimle
şafak kaç kaldı

)) murat

)
ya arkadaslar calan sarkiyi isdiyorum nasil ala bilirim lütfen yardim edin ???
[marq=left]Hayırlı teskereler slowcu ALLAH yardımcınız olsun[/marq]
SLOWCU KARDESIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DUALARIMIZ SIZINLE
safak 65 bitio arkadaslar bu arada selam
Hayırlı teskereler slowcu. Vatan size minnettardır. Tüm Mehmetciklerle sağlıcakla gelirsiniz inşallah..
safak 65 bitio arkadaslar bu arada selam
zaman ne cabuk gecmis az kalmis ablam hadi gozun aydin, hayirli teskereler insallah..