Zitat von »"DJ_by_deli"«
iso abi rica etsem bana pembe renkte dj yarali ceylan yazarmisin bide fulya_58 mavi renkte

bide dj rüzgar----rüzgar rica etsem ama bunlar acil biraz olurmu saygilar çoooooook tşklr isom
Zitat von »"alperen33"«
EMEGİNİZE SAGLIK ARKADASIM BENİM İÇİN DE BİRAZ DJ DELİKURT VE DJ VUSLAT YAZA BİLİRMİSİNİZ BEN VE ASKIM İÇİN RİCA ETSEM EMEGİNİZE SAYGI ALLAH RAZI LOSUN SİMDİDEN ÇOK TESEKÜRLER

Zitat von »"DjMaHurGözLüm"«
YARALI~CEYLAN
Dj BeYazGüvercinim
DjMaAHurGözLüm Dj SıLa
CANER CAN
Emege saygi bi kactane degisik nicklerden yaparsan sevinirim isom abim yüregine saglik simdiden selametle

Zitat von »"ISOM"«
1-
2--
3--
4--
5--
6--
7--
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17--
18-
19 -
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
32-
33-
34-
35-
36-
37-
38-
39-
40-
41-
42-
43-
büyük gelen yazıları url ile atın
http://www.directupload.net/index.php?mode=upload
BU ATRESDEN GÖZATDAN YAZIYI BULYAZININ USDUNE BIR SEFER TIKLA SONRA AC DERSIN UTLOANT STARTEN TIKLA EN ALTDAKI ATRESI
KOPYALA
MAVI YERI TAKIP ET URL YAZAN YERI TIKLA ORDAKI YAZILARI SIL SONRA ORAYA YAPISDIR
YADA ALATURKADAKI YAZININ USDUNE SAG TIKLAYIP ÖZELLIKLER SONRA URL ATRESINI GÖRUSUN ONU KOPYALA YAPISDIR ORDANDA KOYABILIRSIN PISI INDIRMIS OLDUGUN YAZIDA URL GÖREMEZSIN PISINDEKİ YAZINDA ARAMA URL İ
KOLAY GELSIN DENE YAPAMICAK OLURSAN DAHA DETAYLI ANLATIRIM
[i]not begendiginiz modeli numaralarıyla belirtirseniz sevinirim
www.damlafm.com
desing isom
Zitat von »"yanmaz"«
selam güzel calışmaların var emegine sağlık bende canTunceli Adinda bir kactene olarak istesem ayıp olmaz dimi .. şimdiden teşekkür ederim

Zitat von »"tsu"«
merhaba benim içinde toprak yazabilirmisiniz? simdiden çok tesekkür ederim... saygılar...